Колеги, на Бравата съм с климатик, но имаме Мареа с климатроник която заминава за части. Мога ли да я използвам за донор и кое ще ми е нужно за да стане Бравата с климатроник?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли от климатик да мина на климатроник
Collapse
X
-
Трябва да смениш цялото табло + жички + куп глупости.
Не си заслужава блъскането, отделно климатроника далеч не е от прецизните."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Климатроникът на тези коли е малко силно да се нарече климатроник. По-скоро е някакъв полу-автоматичен климатик. Единственото, което прави е да ти променя оборотите на вентилатора в купето, за да си нагоди що-годе температурата.
Пробвано с термометър в купето - след определено време успява да докара температурата до два градуса девиация от заданието в положителна посока. Но не управлява клапата за външен въздух автоматично, не ти мести автоматично позициите на духалките.
Често моя климаторник го карам на ръчно - LO задание и 2-ра степен на вентилатора. И според мен няма смисъл да се заиграваш.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар