Някой може ли да провери при Стилото му , дали при запалване на двигателя, антифриза върви през тънкия маркуч и се влива в казанчето на антифриза още при самото палене на студен мотор. При мен е така. Веднага се вижда как антифриза влиза през тънкия маркуч. Спорим с един приятел. Той твърди че когато термостата е затворен на малкия кръг не би трябвало да върти антифриза през тънкото маркуче. А трябва да започне при отваряне на големия кръг. Аз мисля че си върти винаги. Стило 1.6. Но се замислих възможно ли е да не ми затваря хубаво термостата за това и да върти през тънкия маркуч на студен мотор още.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило охладителна система
Collapse
X
-
Аз мисля, че трябва да се сменя. Няма нищо вечно, още като е взех моята и смених термостат и антифриз с хубава промивка на цялата система, беше с някакъв жълто-зелен и много утайки. След промивката и изчистването на казанчето така, че да се вижда всъщност какво има в него :D налях лонглайф червения и вече повече от година и 15 000км. си е бистър и стрелката не мърда от средата, независимо градско, извънградско, жеги, студ и т.н.Fiat Stilo 1.8 16V, 133 к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар