Колеги преди 1 седмица ходих да ми напълнят климатика и да го проверят и всичко мина добре. След това забелязах че климатила духа студено, но не много и трудно изстудява купето като на празен ход духа хладно, а не студено. Днеска карах един пасат малко и като включих климатика направо прави фризер вътре. Нормално ли е като цяло да няма такова КПД климатика на фиатката или има някакъв проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още един проблем с климатика.
Collapse
X
-
По-скоро не е нормално. При мен е "новия" модел климатик, с автоматичното управление. Май го има това с малко бавното изстудяване в началото, но като поработи малко, вътре си идват бели мечки. Държа го на 22 градсуа и според мен реално системата е способна да си ги поддържа при външна температура до примерно 30 градуса.
-
При марея TD100, ако всичко е наред, климатика-климатроника е убиец. Системата събира 700 гр. фреон, вярно спъва я, но за сметка на това е супер.Вравото е с 500 гр. фреон и поне при мен работи по-меко. Така ли трябва да бъде не знам. Като му сложа термометър във въздухопровода уж на Low прави 6-7оС ?FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар