Здравейте, от днес официално съм собственичка на пунто 1.9 дизел. Имам следния проблем и искам да чуя и др. мнения.Преди седмица гледах колата в салона и съм сигурна на 100 %, че климатика работеше. Днес обаче докато чаках в кат установих, че не работи. Духа, ама не както трябва нещо. Понеже др. седмица ще я вкарвам в сервиз за обслужване, ще питам и за климатика, но пък познати ми казаха няколко неща:Едното е, че няма фреон и др. беше нещо много сложно за да го запомня (все пак съм жена и не чаткам много много, нещо като датчик ли беше компресор ли идея си нямам.) :D :D 1 седмица ставах и лягах с мисълта за това пунто, супер много ме човерка тоя проблем и едвам ще издържа седмица до ходенето сервиз, понеже нямам възможност веднага да отида.И реших да питам тук, въпроса ми е в най-лошия случай какъв може да е проблема и за какви пари говорим за ремонт?Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатик на Punto 1.9 дизел
Collapse
X
-
Re: Проблем с климатик на Punto 1.9 дизел
superminimal написа:Здравейте, от днес официално съм собственичка на пунто 1.9 дизел. Имам следния проблем и искам да чуя и др. мнения.Преди седмица гледах колата в салона и съм сигурна на 100 %, че климатика работеше. Днес обаче докато чаках в кат установих, че не работи. Духа, ама не както трябва нещо. Понеже др. седмица ще я вкарвам в сервиз за обслужване, ще питам и за климатика, но пък познати ми казаха няколко неща:Едното е, че няма фреон и др. беше нещо много сложно за да го запомня (все пак съм жена и не чаткам много много, нещо като датчик ли беше компресор ли идея си нямам.) :D :D 1 седмица ставах и лягах с мисълта за това пунто, супер много ме човерка тоя проблем и едвам ще издържа седмица до ходенето сервиз, понеже нямам възможност веднага да отида.И реших да питам тук, въпроса ми е в най-лошия случай какъв може да е проблема и за какви пари говорим за ремонт?Благодаря предварително.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
-
Мерси за посрещането. Не знам кога в пълнен въобще защото колата е стояла около 2-3 месеца на салон, преди това в Италия не знам и там колко в висяла. Мерси за съвета ще се обадя на човека определено ще ми е от полза и ако споделите добри майстори в Пловдив, че не съм много ориентирана още,.
Коментар
-
Пунтото събира 500гр., демек случили сте на "майстор".http://www.biemmepi.net/Bollettini-T...nte-r134a/fiatОт тук проблема може да е всякакъв. Реле, пресостат за ниско налягане, бобина на компресор, предпазител или нещо по ел.инсталацията. Отидете при истински специалист, по възможност препоръчан.Поздрави!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk, по принцип баща ми не беше много сигурен дали е сложил толкова :D Но пък момчето преди 30-40 минути изтегли фреона и ни върна парите (имали са уговорка, ако не заработи климатика след като се покара колата няколко часа да му върне парите) и след разговор вкъщи единодушно решихме да отидем при Цецо следобед. Благодаря ви много за информацията. Тук научавам много неща, които на една жена няма кой да обясни.
Коментар
-
Почвам да се чудя дали не сгреших с тази кола. още нямам точен отговор защо не работи климатика, изказаха се разни разбирачи, че имало ръжда под капака не знам си кво, била сякаш под вода стояла направо ще лудна. С такъв мерак я купих, а всеки ден изкача нещо ново. Моля препоръчайте ми сервиз от които сте доволни в ПЛОВДИВ. Мерси предварително.П.С. Изясниха ми се много неща около колата, вече знам къде какво, лека полека ще си я стягам. Повече от салон не купувам
Коментар
-
dobrujanetza написа:На Кукленско шосе до Митницата има специализиран сервиз за автоклиматици- не съм ходил, но чувам добри мнения.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар