Някой копега с 1.1 или 1.2 75 за предпочитане 1.1 Пунто ако може да ми снима или покаже схема към дачика на радиатора за перката специално на 1.1 има ли резистор и колко ома е ? Щото навремето ударих колата и я сабираха едни пишман майстори и ми сложиха друг радиатор с вентилатор ама са препраяли веригата на вентилатора и ме интересува има ли резистор на 1.1 ? Макар че е с една степен. Понеже при мен е без и като тръгне вентилатора леко ми спъва мотора . Гледам че в каталозите има 2 вида резистор от 50 ома и от 30 ома ? Някой с не разбутано Пунто да каже.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резистор ПЕРКА радиатор Пунто 1.1 ?
Collapse
X
-
nicko написа:Малко извън темата, но не са 30 и 50 ома, а 0,3 и 0,5 ома.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: кола
Колеги мистерията е разгадана вентиалроа е по мощен марката му е GATE или поне така пише на дифузора. На самия дифузор има място за резистор -а но е празно. Обаче , мястото е като застанеш с лице към колата в долния десен ъгал , а на повечето които видях в нета е на горния ляв . И все още не мога намера вентилатор изглеждащ точно като моя за да му видя данните колко вата е ... Пък и на моя не пише , ама щом има място за реле ми е ясна картината . Гледам че 0.3 ома го дават за коли с клима а дргия явно е за коли без клима 0.5 . Тея без клима с една степен ли са на вентилатора или 2 ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
slav4o_vt написа:Резистор се слага когато трябва да може да върти по-бавно. Смисъл от една степен само с резистор няма. Винаги може да се сложи директно слаб двигател без резистор.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Като този мотор Другите са по големи и повече ток гълтат и може да товари двигателя А алтернатора зарежда ли добре Да не фаровете да светят по слабо и да светят повече като даваш газ.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Ето едно моторче от по малките https://www.megaparts.bg/product/per...-ks-1994-gАз има кабел с букси но си ми далеч Сменях на Пунтото че ми грееше буксата на резистора накрая вързах съпротивлението с друга букса
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар