Местоположение на датчик за температурата (за таблото)
Здравейте, някой може ли да ми каже къде се намира този датчик, защото не мога да го открия.. Доколкото разбрах е някъде в дясната част.Ако може да ме ориентирате по снимките:
На Фиат Брава е в дясното огледало.Вижда се отдолу.
и в тази връзка, къде е датчикът за външна температура на Фиат Крома 1.9 Д 150 к. с. 2008 година... не отчита вярно от няколко седмици в тези студове и някакви идеи за ремонт или подмяна, моля
Колега най - вероятно датчика си е ОК - проблема е че по улиците хвърлят много сол която полепва по сондата която е в дясното огледало - затова една автомивка и ще видиш че ще започне да отчита както преди.На моята преди седмица при минус 15 показваше плюс 6 измих само огледалото и о чудеса.Успех
koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Колега най - вероятно датчика си е ОК - проблема е че по улиците хвърлят много сол която полепва по сондата която е в дясното огледало - затова една автомивка и ще видиш че ще започне да отчита както преди.На моята преди седмица при минус 15 показваше плюс 6 измих само огледалото и о чудеса.Успех
Колега, за Стило 1.6, датчикът пак ли е в дясното огледало/пасажерското/ ?
Колега, за Стило 1.6, датчикът пак ли е в дясното огледало/пасажерското/ ?
На стилото не съм сигурен , но много лесно ще разбереш като погледнеш от долната страна на огледалото и ако видиш един израстък от пластмасата - това е сондата.
koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
На стилото не съм сигурен , но много лесно ще разбереш като погледнеш от долната страна на огледалото и ако видиш един израстък от пластмасата - това е сондата.
Тука от мачало май се търсеше датчика за температурата на водата-антифриза
А после пишете за този на климатика-парното което е различно.
Е и двете показват температура но на различни неща.
Коментар