Здравейте, някой може ли да ми каже къде се намира този датчик, защото не мога да го открия.. Доколкото разбрах е някъде в дясната част.Ако може да ме ориентирате по снимките:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Местоположение на датчик за температурата (за таблото)
Collapse
X
-
датчик за външна температура Фиат Крома 2008 год.
boxser написа: Преглед на мнениетоНа Фиат Брава е в дясното огледало.Вижда се отдолу.
Коментар
-
Колега най - вероятно датчика си е ОК - проблема е че по улиците хвърлят много сол която полепва по сондата която е в дясното огледало - затова една автомивка и ще видиш че ще започне да отчита както преди.На моята преди седмица при минус 15 показваше плюс 6 измих само огледалото и о чудеса.Успехkoce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
каква е колата
тук трябва да е на термостата № 3
http://eper.fiatforum.com/cgi-bin/naread.exe?src=D:/Fiat/ePER/data/SP.NA.00976.FCTLR/fnw.na&type=N&key=1040200002
а това за огледалото е за клиематика /климатроник
Коментар
-
Константинов написа: Преглед на мнениетоКолега най - вероятно датчика си е ОК - проблема е че по улиците хвърлят много сол която полепва по сондата която е в дясното огледало - затова една автомивка и ще видиш че ще започне да отчита както преди.На моята преди седмица при минус 15 показваше плюс 6 измих само огледалото и о чудеса.Успех
Коментар
-
stilo_new написа: Преглед на мнениетоКолега, за Стило 1.6, датчикът пак ли е в дясното огледало/пасажерското/ ?koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
Константинов написа: Преглед на мнениетоНа стилото не съм сигурен , но много лесно ще разбереш като погледнеш от долната страна на огледалото и ако видиш един израстък от пластмасата - това е сондата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар