Здравейте колеги. Притежател съм на пунто 1.2 8V Фейслифт с климатик 2003 година. Забелязъл съм че когато отворя капачката на радиатора при загрят двигател,няма никакво съскане т.е. няма налягане в системата или е много малко, нивото на антифриза не се покачва. Иначе маркучите са меки, колата загрява нормално, стрелката седи по средата,а когато мъничко я подмине веднага се включва перката. Парното бих казал,че е отлично. Сминил съм вече две нови капачки, даже едната е за1.4 бара и пак същата работа.Помпата е сменена преди 2500 км-Долц.системата е обезвъздушена не губи антифриз. Моля колеги за мнение: това,че не прави налягане проблем ли е и ако да къде да търдся евентуална проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с налягане в охладителната система?
Collapse
X
-
Колега под вола теле ли търсиш ? Загаси колата, изчакай малко и отвърти капачката. Ако изкипи значи си прави налягане и просто не го усещаш!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Проблем с налягане в охладителната система?
xctr написа:Колега под вола теле ли търсиш ? Загаси колата, изчакай малко и отвърти капачката. Ако изкипи значи си прави налягане и просто не го усещаш!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар