Здравейте колеги,може ли да ми кажете за колко бара трябва да е капачката на радиатора за Фиат Пунто 1.2 8V 2002г. с климатик?Питам защото в мрежата се продават на 0.7 бара,на 1.0 бара и 1.4 бара.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капачка за радиатора на фиат пунто с климат - на колко бара?
Collapse
X
-
За да не отварям нова тема и аз имам питане за тези капачки.Моята капчака явно не работи защото след каране като отвия капачкатана разширителния съд не излиза никакво налягане от нея така нареченото съскане.Макучите са си меки и течността се надига около 2 пръста нагоре.По бавно загрява.Онзи ден си взех нова капачака 1 бар уж оригинална.С нея макучите се втърдиха и колата започна да загрява доста по-бързо.Нивото на течноста се покачва съвсем леко.Както колегата пита няма ли опасност от това налягане да избие някое уплътнение.Fiat Brava 1.9 JTD
Коментар
-
Колега, и аз бях като тебе. Смених няколко капачки от 1.0 бара и като ги отвиех -никакво налягане, маркучите много меки. Взех оригинална но за 1.4 бара и вече 8 месеца карам с нея. Нямам никакви проблеми дори и през лятото в големите жеги.Както съм писал по-горе по VIN излизат капачки от 1.0 и 1.4 бара.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар