Здравейте,Колеги,моля за помощ автомобила е Фиат Браво 1,9 мултиджет 2008год. колата има ли подгряващи свещи за антифриза и как мога да разбера дали има ел.радиатор в купето защото при ниски температури дори и загряла не духа толкова топло.Нормално ли е при този двигател постоянно да се върти антифриза в разширителния съд през преливника дори да е студен автомобила,а термостата е ОКМоля ако има добър Диагностик в София да ми препоръчате някого.защото съм с малко дете и не е много приятно да не е топло в автомобила
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвет Bravo 1.9 подгряване на антифриза
Collapse
X
-
Re: Моля за съвет Bravo 1.9 подгряване на антифриза
choparman написа:Здравейте,Колеги,моля за помощ автомобила е Фиат Браво 1,9 мултиджет 2008год. колата има ли подгряващи свещи за антифриза и как мога да разбера дали има ел.радиатор в купето защото при ниски температури дори и загряла не духа толкова топло.Нормално ли е при този двигател постоянно да се върти антифриза в разширителния съд през преливника дори да е студен автомобилаМоля ако има добър Диагностик в София да ми препоръчате някого.защото съм с малко дете и не е много приятно да не е топло в автомобилаFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
-
mohel написа:choparman написа:Здравейте,Колеги,моля за помощ автомобила е Фиат Браво 1,9 мултиджет 2008год. колата има ли подгряващи свещи за антифриза и как мога да разбера дали има ел.радиатор в купето защото при ниски температури дори и загряла не духа толкова топло.Нормално ли е при този двигател постоянно да се върти антифриза в разширителния съд през преливника дори да е студен автомобилаМоля ако има добър Диагностик в София да ми препоръчате някого.защото съм с малко дете и не е много приятно да не е топло в автомобила
Коментар
-
choparman написа:mohel написа:choparman написа:Здравейте,Колеги,моля за помощ автомобила е Фиат Браво 1,9 мултиджет 2008год. колата има ли подгряващи свещи за антифриза и как мога да разбера дали има ел.радиатор в купето защото при ниски температури дори и загряла не духа толкова топло.Нормално ли е при този двигател постоянно да се върти антифриза в разширителния съд през преливника дори да е студен автомобилаМоля ако има добър Диагностик в София да ми препоръчате някого.защото съм с малко дете и не е много приятно да не е топло в автомобилаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:choparman написа:mohel написа:choparman написа:Здравейте,Колеги,моля за помощ автомобила е Фиат Браво 1,9 мултиджет 2008год. колата има ли подгряващи свещи за антифриза и как мога да разбера дали има ел.радиатор в купето защото при ниски температури дори и загряла не духа толкова топло.Нормално ли е при този двигател постоянно да се върти антифриза в разширителния съд през преливника дори да е студен автомобилаМоля ако има добър Диагностик в София да ми препоръчате някого.защото съм с малко дете и не е много приятно да не е топло в автомобилаFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар