Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бавно загрява Fiat Bravo 1.9 Multijet

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бавно загрява Fiat Bravo 1.9 Multijet

Привет,Колеги, собстевник съм на Фиат Браво 1.9 Мултиджет(2008год) проблемът е такъв че,много бавно загрява от няколко хора чух от няколко хора че,самият мотор е такъв много бавно загрява само и единствено в движение се вдига стрелката,в по студените дни никакъв шанс да загрее термостата е добре защото при загрял мотор предния радиатор е студен и това означава че си върти само малкия кръг така че това го изключвам поне за момета.а и като цяло като загрее не духа толкова топло,доста колеги с дизел на паркинга сутрин като запалят и след 5 мин се вижда как загряват ледените стукла а при мен нищо.Някой би ли дал съвет или ако има човек с подобен проблем.Предварително блягодаря

На място забрави да загрее.Иди при някой диагностик, да ти активира (ако го имаш и не е активиран) "ел. парното".
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Принципно клапите на парното са проблемни. И все пак я закачете и вижте как се държи термостата.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

emzo написа:
        На място забрави да загрее.Иди при някой диагностик, да ти активира (ако го имаш и не е активиран) "ел. парното".
        Благодаря ви колеги за мненията,да попитам какво ще рече да активира ел.парното и бихте ли ми препоръчали добър диагностик

Коментар

Електрически нагревател, който прави топло в купето, преди да е загрял антифриза.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
          X