Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

след смяна на радиаторче - липсва жегата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оп... това съм го пропуснал... Мислех, че за JTD-то от подписа говорим
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Мани бе само каруци :Д Взех "оригинални" гумички от АХМ - 5.80 бр. и заспаха.Абе явно проблема няма да е от обезвъздушаване, та на пипане тръбите за вход и изход на радиаторчето парят.Вече два или три пъти отварям пробката/на маркуча и радиатора/ на загряла кола и до сега не съм видял да излезе балонче Явно ще сменям и аз магазина, но ми е чудно за каква кола са ми дали филтър, след като всички фиатчета са с едни и същи?!Гледах дали няма да е за JTD-то, но и там е 246x170x61mm, а този е с два пръста по дългичък.
      Fiat Marea 2.4 JTD+
      Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
      Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
      Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

Аз голям зор видях с обезвъздушаването след смяна на радиаторчето. При мен направо засилваше към лютеницата, а парното ту-топло, ту-студено... помня че 2-3 часа развивах пробката, карам малко, пак развива, пак карам и така докато не заспа и температурата и парното. Даже по-горещо духаше отколкото с оригиналното. Оригинала беше с много по-ситни ребра на гъсто, а тоя Nissens сякаш по-дебели и редки, но ако проблема ти е смотано радиаторче можеш спокойно да вземеш Nissens и ти. Също мисля беше с по-широки тръби за антифриза вътре от оригинала.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

При мен не е мърда Т. Даже я закачах да я следя и държи 83градуса.Не няма да си го причиня повече това да се дупя в студа. Та дори докато се бях заврял един ме чукна докато си паркира смотаната кола и едва не си извадих окото... Веднъж сменях гумички и пак протече и се наложи нов радиатор, а той ментак. Духа, но е с 30-40% по-слабо от както трябва.Ще се връщаме на предната марка кола Само трябва да ги наснимам двете и отиват в мобилето. Ама като знам как върви JTD-to :Ррр не ми се дава
          Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

Те щото пежото ги нямат тея проблеми...На жената 306цата и нейното радиаторче е позапушено, но там се сваля цялото табло.Отделно клапата топло-студено се е прецакала, късат се кабелите при вратите, гумичките на клапаните ги водят консуматив, задния мост също... Приказка Пусто преди 2 месеца подарих едно оригинално радиаторче, намери си от някой такова за 10 лв. и си карай със здраве колата.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

абе решено е ще се връщаме в отбора на HDi, но след 2.4-ката ще се търси 2.2 170кскаквото и да си говорим, материалите(букси,табло) в 406 бяха и са в пъти по-добре от двете мариики За момента не тече и няма да го пипна повече колкото топли толкова Едно време на 19-ката свалях цялото табло заради радиаторчето, по после беше 300градуса 5 дена колата беше леш... верно де и до днес имам болтове от това таблото
              Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

Я кажете размера на опръстенчетата, че и на зетя предстои смяна на радиаторчето, но в комплекта няма такива. Колата е Брава 1.6/2000 г
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Колега, Аз съм доволен от тези от АХМ - 5.80 бройката, верно мн скъпи, но като гледам, че всеки се жалва то тези гумички... и дадох 12лв за тях след монтажа на келявия радиатор, не тече, но и не топли :Р търси някакво по читаво радиаторче или поне не взимай като мен Fiam(по спомен май така беше марката)
                  Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

Златаров, що първо не пита? Слага се радиатор от жтд втора ръка. А пръстенате ги има в магазин за соц. Коли и струват ст.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Здраве да е ... колко да е дълга тази зима Момците дето тепърва ще сменят да четат, че да не се прецакат като мен
                      Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

zlatarov написа:
                        Момците дето тепърва ще сменят да четат, че да не се прецакат като мен
                        Мое мнение, а и на много хора които разпитах: ПАК ще се прецакаш, ако минеш във френският отбор.

Коментар

Мисля че имаше предвид за радиаторите
                          Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                          Втората......пак същата!
                          (_-_)______////_______(_-_)
                          Punto75-Вече на жената!
                          Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Да за радиатора и гумичките ставаше въпрос, но бих рискувал и с френския отбор.
                            Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

На мене на Пунтото сменях радиаторчето миналата година, вчера се наложи да го карам поти и то като мазно направи ще припадна, а радиатора дето сложихме беше читав Нилсен ли някакъв !?? Няма загуби на антифриз??? Другото е да съм за смяна на поленов филтър
                              Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                              Втората......пак същата!
                              (_-_)______////_______(_-_)
                              Punto75-Вече на жената!
                              Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

френския отбор е зле,наистина,ама пък със сименс-успех

Коментар

Working...
                                X