Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За смяна ли е термостата - Брава 1.9 jtd

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За смяна ли е термостата - Брава 1.9 jtd

Здравейте, колеги. От както съм купил колата (малко повече от 2г.) стрелката за температурата стой 1 мм. по-надолу от средата. Понякога заставаше и точно на средата. От около 2-3 месеца вече не е така. Стрелката стой на точката под средата, но в много редки случай си се връща пак на същото място - на около мм. под средата. Та въпросът ми е дали 100% е термостат или датчик.П.С. От няколко дни, от както паднаха още повече температурите, стрелката се спира на 1-2 мм под първата точка от средата надолу.Грешен раздел-> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.

термостат
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

И аз съм за термостат.Оригинален или от Рено за 20 пари.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Оригиналните ги гледам вървят от 120-130 лв. нагоре или просто не гледам на правилното място ? А от кой модел Рено точно става ?
        Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.

Коментар

Господинов написа:
          Оригиналните ги гледам вървят от 120-130 лв. нагоре или просто не гледам на правилното място ? А от кой модел Рено точно става ?
          Рено 5 иначе има тема във най-важните теми от раздела мисля
          Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
          Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
          Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Аз съм с такъв от рено 5 вече 4 години. като цяло съм доволен ,но все ми се струва че загрява малко по бавно .но това може да не е от термостата когато стрелката стигне на четвърт и пипна маркуча след термостата си е студен което означава че термостата за 5лв. държи.

Коментар

Господинов написа:
              Незнам къде гледаш, но в ахм ти е 70 лв. термостата на Вернет, който ми излиза за Брава jtd 105 в епер - 46546375.В интерес на истината тук е 25 евро, но във всеки случай е далеч от 120-130 лв. и нагоре.
              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Ако стрелката не седи точно на средата значи има проблем в термостата ли?Моята седи 1-2 мм над средата.Даже при стартиране на студено е 2 мм над нулево положение.
                Fiat Brava 1.9 JTD

Коментар

nemobg написа:
                  Ако стрелката не седи точно на средата значи има проблем в термостата ли?Моята седи 1-2 мм над средата.Даже при стартиране на студено е 2 мм над нулево положение.
                  При мен на Ланчията седи на 5мм от нулево положение и така и не можах да разбера къде е проблема.
                  Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                  Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                  Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

В буксите
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Или ако някой си е играл нещо да оправя по таблото и след това не е позиционирал правилно стрелката за температурата е нормално да има отклонение
                      punto HGT

Коментар

Working...
                      X