Здравейте първо да попитам дали някой се е сблъсквал с подобен проблем преди да почна да разглобявам; Ето го и проблемът климатроник двузонов на Стило едната зона дъха само студено(лявата)а другата си се управлява както трябва така работи от 2 дни,без значение дали е на парно или клима,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатроник
Collapse
X
-
Като бивш притежател и все още фен на италианските автомобили, точно този проблем с климатроника ме принуди да продам колата. Колега, стилото, явно и неговият наследник Браво 2, страдат от един и същ проблем. Клапите за позиция и управление топло - студено, са направени от " солети" и не карат по много. На моето бившо стило, съм сменил около 5-6 моторчета, там има едни смешно пластмаси, дето въртят клапите - там е разковничето на мъките ти. Слагах Денсо моторчета, базиран на съвети от форума, нищо не става - 5-6месеца и капут, ново моторче. Станах спец в сменянето на тия смешни моторчета. Един съвет, като тръгнеш да купуваш и да сменяш, гледай да взимаш, точното моторче с правилната функция и позицияFiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
Rocco написа:Като бивш притежател и все още фен на италианските автомобили, точно този проблем с климатроника ме принуди да продам колата. Колега, стилото, явно и неговият наследник Браво 2, страдат от един и същ проблем. Клапите за позиция и управление топло - студено, са направени от " солети" и не карат по много. На моето бившо стило, съм сменил около 5-6 моторчета, там има едни смешно пластмаси, дето въртят клапите - там е разковничето на мъките ти. Слагах Денсо моторчета, базиран на съвети от форума, нищо не става - 5-6месеца и капут, ново моторче. Станах спец в сменянето на тия смешни моторчета. Един съвет, като тръгнеш да купуваш и да сменяш, гледай да взимаш, точното моторче с правилната функция и позицияOVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар