Привет,оглеждам се за седалки с фабричен подгрев, а може и електрическо задвижване за моето Браво. Въпроса е какви видове има? Само кожени ли са? От каква модификация трябва да търся? Къде да намеря как изглеждат?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видове електрически седалки за Браво/а Мареа
Collapse
X
-
При положение, че ти трябват за Браво, търси такива от Алфа 147 с 2 врати.По сайтовете имаше 1-2 бравота със светли кожени салони, виж ги ако искаш. Едното май беше от Лом - 1.9 TD100Иначе не всички кожени седалки от Мареа са с подгрев, имам такива, които нямат Подгрева явно си се води допълнителна екстра към кожените седалки :/"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:При положение, че ти трябват за Браво, търси такива от Алфа 147 с 2 врати.По сайтовете имаше 1-2 бравота със светли кожени салони, виж ги ако искаш. Едното май беше от Лом - 1.9 TD100Иначе не всички кожени седалки от Мареа са с подгрев, имам такива, които нямат Подгрева явно си се води допълнителна екстра към кожените седалки :/Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Мисълта ми е, че не зависимо новото на оборудване EL/ELX/HLX, кожените седалки са се водели допълнителна екстра, която не е заложена в пакетите. Подгрева хептен, явно цената е била ШОК ))"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
благодаря на всички !!!проблема както го виждам е в това че не съм фен на кожените седалки...да разбирам обаче че има ел седалки плюш с нагоре/надолу местене, но без подгрев?идеи дали може да се сложи под плюша нагреватели от кожени?и като сме заговорили за подгрев идеи как да хвана 12волта от волана за да му сложа подгрев и на него?за колегата който ми предложи седалки - за съжаление салона ми е сиво-черноFiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
-
Ето едно предложение за подгрев на плюш.http://m.ebay.de/itm/auto-seat-heate...v=SEARCHАко се поразровиш малко из нета може и на по ниска цена да ги намериш. Просто идея.
Коментар
-
kristiyn написа:Ето едно предложение за подгрев на плюш.http://m.ebay.de/itm/auto-seat-heate...v=SEARCHАко се поразровиш малко из нета може и на по ниска цена да ги намериш. Просто идея.Fiat Bravo 1.9 JTD 1999 105hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар