здравейте имам следния проблем,наскоро си купих фиатчето от подписа и гледам че врътката за степените не работи и има искарано едно коче за пускане на вентилатора и работи само на една скорост (мисля че е на 4та).когато свалих капака на бушоните гледам че има изкарани два кабела вместо бушон за това копче май или е за вентилатора незнам ама като ги извадя и сложа бушон и вратна вапросното копче бушона гарми ако някои знае какъв е проблема щесъм благодарен да пише....благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с вратката за степените на вентилатора на мареа
Collapse
X
-
Неработещите степени най-вероятно се дължат на заминал реостат, който се намира долу при вентилатора.Вече какво е преправяно и дали ще тръгне само със смяната му, нямам идея Другият вариант е да се е прецакала врътката."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
И аз залагам на реостат. Когато не работи ти остава само 4та степен. Ама както казваш, че е преправяна, може да намахаш всичко и да я възстановиш инсталацията.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар