Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профилактика на климатик

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stilo_new написа:
    Значи последно във вътрешният отивам. :D Още утре, че е голяма жега.
    Стига да си се разбрал, че на мен ми каза "Само в понеделник да не е" :D
    FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Flow написа:
      stilo_new написа:
      Значи последно във вътрешният отивам. :D Още утре, че е голяма жега.
      Стига да си се разбрал, че на мен ми каза "Само в понеделник да не е" :D
      Ами , каза ми тази седмица. Днес отидох към 9 сутринта. Имаше доста работа де.Но се зае с моята кола. Каза, ми, че някакви уплътнения изпускали. Фреона бил останал под 140 грама. Смени, уплътненията, напълни системата и сега доста добре охлажда. Все пак лятото в най-големите жеги не знам как ще е. Каза ми да мина след 150 км, каране на климатик, за проверка дали има течове.Междувременно установи, че реостатът на вентилатора за радиатора не работи и вентилаторът ми се включвал само на втора степен. Това аз не го бях разбрал, за съжаление. Ходих да си купя нов реостат и ми го смени. Доволен съм от посещението ми.

Коментар

Това за отзад до Тапицера ли става въпрос..?
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
          Това за отзад до Тапицера ли става въпрос..?
          Да. В същият двор.

Коментар

Мерси, понеже в Събота и аз ще прибегна до услугите им.
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
              Мерси, понеже в Събота и аз ще прибегна до услугите им.
              Аз пак трябва да ходя, за проверката след 150/200 км, ама то времето захладня и 2 хил км от тогава още не съм карал на климатик... :D

Коментар

Вчера ходих... Първи впечатления (дано и да останат такива) изключително добро отношение към работата/клиента. Оказаха се уплътняващите "О" пръстени, които са към самия радиатор, бяха леко износени и около тях имаше окисление. Бяха останали около 170гр фреон само в самия компресор. Та последва: внимателно шкурене на образувания окис около отворите на радиатора (шкурка 2000), смяна на тези гумени пръстени/уплътнения, вакумиране на системата, тест (вече без пропуск), ново пълнене с фреон, масло и оцветител, проверка за работно налягане (ниско/високо) и оставяне мотора да работи на място с включен климатик за ~15мин. После качи колата на подемник и огледа и отдолу с UV лампа за налични пропуски/течове. Уж нямаше такива. Разбрахме се след около месец, като е поработил достатъчно време климатика, да отида отново за преглед.p.s. та мисълта ми беше, че за разлика от повечето (майстори), които само пълнят системата, дай парите и бягай, тук се върши някаква работа.

Коментар

сервиз климатици в младост софия

Здравейте, можете ли да ми препоръчате такъв сервиз?Може и мобилен, ако някой е ползвал.Мисля, че става въпрос само за пълнене, но не съм сигурна.

Коментар

Re: сервиз климатици в младост софия

ravi написа:
                    Здравейте, можете ли да ми препоръчате такъв сервиз?Може и мобилен, ако някой е ползвал.Мисля, че става въпрос само за пълнене, но не съм сигурна.
                    http://www.avtoklimaticisofiq.com За София

Коментар

Благодаря.

Коментар

Working...
                      X