stilo_new написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профилактика на климатик
Collapse
X
-
Flow написа:stilo_new написа:Значи последно във вътрешният отивам. :D Още утре, че е голяма жега.
Коментар
-
Това за отзад до Тапицера ли става въпрос..?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Мерси, понеже в Събота и аз ще прибегна до услугите им.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Вчера ходих... Първи впечатления (дано и да останат такива) изключително добро отношение към работата/клиента. Оказаха се уплътняващите "О" пръстени, които са към самия радиатор, бяха леко износени и около тях имаше окисление. Бяха останали около 170гр фреон само в самия компресор. Та последва: внимателно шкурене на образувания окис около отворите на радиатора (шкурка 2000), смяна на тези гумени пръстени/уплътнения, вакумиране на системата, тест (вече без пропуск), ново пълнене с фреон, масло и оцветител, проверка за работно налягане (ниско/високо) и оставяне мотора да работи на място с включен климатик за ~15мин. После качи колата на подемник и огледа и отдолу с UV лампа за налични пропуски/течове. Уж нямаше такива. Разбрахме се след около месец, като е поработил достатъчно време климатика, да отида отново за преглед.p.s. та мисълта ми беше, че за разлика от повечето (майстори), които само пълнят системата, дай парите и бягай, тук се върши някаква работа.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар