7лв., ама за минимум 100 кила
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профилактика на климатик
Collapse
X
-
Re: Профилактика на климатик
ferryman написа:gaz написа:ferryman написа:Здравейте.Попадна ми добра оферта за профилактика на климатика:Смяна на фреон и масло на компресора + проверка за плътност за под 10 лева.Когато ми предложат прекалено ниска оферта, подхождам към нея с недоверие и за това питането ми е, някой ползвал ли е услугите на сервиза, който е до магазин Качика в Бургас?
Коментар
-
Re: Профилактика на климатик
arsenal88 написа:ferryman написа:gaz написа:ferryman написа:Здравейте.Попадна ми добра оферта за профилактика на климатика:Смяна на фреон и масло на компресора + проверка за плътност за под 10 лева.Когато ми предложат прекалено ниска оферта, подхождам към нея с недоверие и за това питането ми е, някой ползвал ли е услугите на сервиза, който е до магазин Качика в Бургас?Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
Flow написа:Колега ferryman,В Бургас съм ходил няколко пъти в сервиза на Автокъща-Бургас. Много са добри, но тази година не ги открих, защото на тяхното място в момента се строи нов Кауфланд. По инфотмация на колеги ползвах услугите на сервиз на отбивката за 5-ти километър по главния път към магистралата, след Диана-та. И двете коли минаха там, доволен съм, но нямам проблеми със системите, само се добавяха 100-на грама фреон! Предната седмица мернах добра оферта за профилактика на климатици в Опел, вече са и сервиз Бош (над ХТИ). В крайна сметка, според мен: ако мислиш че имаш проблем с климатичната с-ма, търси тези от Автокъща Бургас, ако е само за диагностика и профилактика, тя машината сама я прави, където и да отидеш, все тази.
Коментар
-
stilo_new написа:Flow написа:Колега ferryman,В Бургас съм ходил няколко пъти в сервиза на Автокъща-Бургас. Много са добри, но тази година не ги открих, защото на тяхното място в момента се строи нов Кауфланд. По инфотмация на колеги ползвах услугите на сервиз на отбивката за 5-ти километър по главния път към магистралата, след Диана-та. И двете коли минаха там, доволен съм, но нямам проблеми със системите, само се добавяха 100-на грама фреон! Предната седмица мернах добра оферта за профилактика на климатици в Опел, вече са и сервиз Бош (над ХТИ). В крайна сметка, според мен: ако мислиш че имаш проблем с климатичната с-ма, търси тези от Автокъща Бургас, ако е само за диагностика и профилактика, тя машината сама я прави, където и да отидеш, все тази.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
stilo_new написа:Явно, ще видя този в Изгрев. има ли някакви надписи сервизът? И знаеш ли как се казва човекът/FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Flow написа:stilo_new написа:Явно, ще видя този в Изгрев. има ли някакви надписи сервизът? И знаеш ли как се казва човекът/
Коментар
-
stilo_new написа:Ами аз ходих, но ти сега малко ме обърка.... Там има един сервиз точно до автостъклата, даже пише автоклиматици. Но аз не отидох там, а в този в автокъщата зад него. Минава се покрай Лидъл. Нали каза, че майсторът бил в по-вътрешният сервиз. Но той ми каза, че имал много работа и другата седмица да мина. И сега не ми охлажда климатика. Къде да отида точно? Как му е името на човека?FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар