Писах в друга тема, но никой не ми е отговорил Може би защото съм объркал къде да питам. Дано да няма проблем, че се повтаря въпроса ми.Привет. Колата е Палио 1,7 ТД 2000г. Направих малък гаф. Свалих филтъра на купето (намира се над педалите). Като го свалях се разкъса и в гнездото на филтъра останаха малко пласмасови лентички. Опитах се да вкарам новия филтър ама не успях. Ще съм благодарен за съвет или някой да ме насочи къде в Бургас мога да го сложат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на Филтър за купето на Фиат Палио. Проблем!!!
Collapse
X
-
Сигурен ли си, че новия филтър е за тая кола?Да ти кажа по-добре карай без филтър, щото ако ти не можеш да извадиш стария, варианта със свалянето на табло/кори в сервиз, няма да излезе евтино."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Теоритично има вероятност да се позапуши радиатора след някакви години употреба без филтър, но чак да прецакаш компресора надали."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Теоритично има вероятност да се позапуши радиатора след някакви години употреба без филтър, но чак да прецакаш компресора надали.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар