Здравейте колеги.Колата ми е Пунто 1.1 моноинжекцион 95 година без климатик.За една година 3 пъти се налага да сменям термошалтер защото се скапват.Под термошлтер имам предвид това което включва перката за охлаждане на радиатора.Горят през няколко месеца.Като окъси първия който си беше на колата купих от АХМ Ауто от магазина в Младост - София нов излишно исках най-добрия. Сложихме го и изкара няколко месеца и окъси пак /перката не се изключва изобщо/Смених магазина нарочно и купих от магазин на Стамболийски като исках оригинален. Дадоха ми и на него пишеше произведен в Италия.Сега и той се прецака и не включва изобщо.Предните поне окъсяваха и перката работеше непрекъснато. Както и да е...Питането ми е дали попадам на ментета или има проблем,който води до повреда в термошалтера.Ако варианта е некачествен термошалтер то моля ви кажете ми от къде да си купя истински оригинален.Поздрави на всички от форума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термошалтер на Fiat Punto 1.1 95г. проблем
Collapse
X
-
Re: Термошалтер на Fiat Punto 1.1 95г. проблем
dr_ivo написа:Здравейте колеги.Колата ми е Пунто 1.1 моноинжекцион 95 година без климатик.За една година 3 пъти се налага да сменям термошалтер защото се скапват.Под термошлтер имам предвид това което включва перката за охлаждане на радиатора.Горят през няколко месеца.Като окъси първия който си беше на колата купих от АХМ Ауто от магазина в Младост - София нов излишно исках най-добрия. Сложихме го и изкара няколко месеца и окъси пак /перката не се изключва изобщо/Смених магазина нарочно и купих от магазин на Стамболийски като исках оригинален. Дадоха ми и на него пишеше произведен в Италия.Сега и той се прецака и не включва изобщо.Предните поне окъсяваха и перката работеше непрекъснато. Както и да е...Питането ми е дали попадам на ментета или има проблем,който води до повреда в термошалтера.Ако варианта е некачествен термошалтер то моля ви кажете ми от къде да си купя истински оригинален.Поздрави на всички от форума.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Fiat_Punto11 написа:Хванах си плюс от акумулатораFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Fiat_Punto11 написа:Хванах си плюс от акумулатора>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Вече е даден отговор на добро решение на проблема. Но нали не мислите че автомобила е излезнал от завода с калпав шалтер :D . Този автомобил има ли степени на перката, че не помня. Обикновено по пътя на мотора на вентилатора има мощен резистор за ограничаване на пусковите токове на вентилатора. Може просто този резистор да е закъсил.......................Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар