Спря да работи. На отиване към Чепеларе беше ОК. Отидохме до начална станция на лифта, но след кратък размисъл се отказахме да караме, защото снегът се засили много - отложихме кефа за по-добър ден. Стояли сме 10-15 минути, преди да тръгнем надолу. Включвам "топлото" - нЕма никой... Беше зор докато се приберем, ясно защо - запотяване на стъклата и т.н.Прочетох много от материалите за подобни проблеми. Въпросът ми е - откъде да започна - от врътката, което означава сваляне на конзолата или от жабката (доколкото разбрах, там също има възможен източник на проблем)?Биродаря предварително :D !ПП. Не съм правил диагностиката, защото не ми е показвал нищо от типа на Err Cli, но ако трябва веднага ще я пусна...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с вентилатора на парното.
Collapse
X
-
Виж буксата на вентилатора да не се е извадила/счупила, отдолу в краката на пасажера.Преди да разглабяш, виж с един мултицет дали стига ток до самия вентилатор.И другият вариант - врътката."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
M5kov написа:Виж буксата на вентилатора да не се е извадила/счупила, отдолу в краката на пасажера.Преди да разглабяш, виж с един мултицет дали стига ток до самия вентилатор.И другият вариант - врътката.Marea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
Аз бих започнал от предпазителя... Вентилатора се вижда на първата снимка. Има фиксиращ винт, после завърташ леко целият вентилатор и ще изпадне, буксата е от към двигателя. Малко по в ляво от вентилатора, на самия въздуховод, е монтиран и модула за управление ако си с климатроник. Ако не си - пак там са резисторите за степените, там има и термопредпазител, провери и него.Fiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
-
nicko написа:Аз бих започнал от предпазителя... Вентилатора се вижда на първата снимка. Има фиксиращ винт, после завърташ леко целият вентилатор и ще изпадне, буксата е от към двигателя. Малко по в ляво от вентилатора, на самия въздуховод, е монтиран и модула за управление ако си с климатроник. Ако не си - пак там са резисторите за степените, там има и термопредпазител, провери и него.Marea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
nicko написа:Аз бих започнал от предпазителя... Вентилатора се вижда на първата снимка. Има фиксиращ винт, после завърташ леко целият вентилатор и ще изпадне, буксата е от към двигателя. Малко по в ляво от вентилатора, на самия въздуховод, е монтиран и модула за управление ако си с климатроник. Ако не си - пак там са резисторите за степените, там има и термопредпазител, провери и него.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Здр колеги,имам проблем с охладителната система на фиат мареа 1.9 тд.....перките не ми се включват....датика работи релетата включват като ги окъся и перките сработват....мерихме замервахме и се оказа че до релетата работа е фобре...но в релетата нема +...минуса го има......има един кабел синьо с черно те този кабрл немога да разбера каде отива във снопа ако некой има ел схемата на охладителната система да праща,благодаря ви предварително
Коментар
-
slavio написа:ако некой има ел схемата на охладителната системаMarea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
Здр. колеги и аз имам същия проблем като колегата по горе самоче мойто моторче като го бутна с ръка тогава тръгва дасе върти само че леко се върти много леко.Ако някои има идея какво може дае нека пише благодаря..fiat marea 1.9 jtd 105кс. 01г.
Fiat bravo 1.6 16v 103кс. 00г.
opel tigra 1.4 16v 90кс. 99г.
Коментар
-
dimitar1.9jtd написа:Здр. колеги и аз имам същия проблем като колегата по горе самоче мойто моторче като го бутна с ръка тогава тръгва дасе върти само че леко се върти много леко.Ако някои има идея какво може дае нека пише благодаря..Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар