Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Пунто 1л2 60 2004

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: ь

petar 1986 написа:
    M5kov написа:
    Че то имаше ли там?Ако наистина са я махнали - тъпо.
    До колкото знам трябва да има аз така я купих,на старото ми пунто от 96 1л2 75 имаше
    Мдаааа има оригинално . Има една част кадето са закачени и двата маркуча (вход-изход) и на него е пробката Само от радиатора няма да стане , пробвай и от скобичките на изпарителя или троиниците .
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Re: ь

todorshalev написа:
      petar 1986 написа:
      M5kov написа:
      Че то имаше ли там?Ако наистина са я махнали - тъпо.
      До колкото знам трябва да има аз така я купих,на старото ми пунто от 96 1л2 75 имаше
      Мдаааа има оригинално . Има една част кадето са закачени и двата маркуча (вход-изход) и на него е пробката Само от радиатора няма да стане , пробвай и от скобичките на изпарителя или троиниците .
      Ще пробвам да питам само чувал съм че някой са самообезвъздушавали като се покара малко и се долее ако е нужно,това вярно ли е или са глупости.А и също ми е чудно как стрелката не се е качвала по нагоре от това на снимката а изпуска по малко течност от капачката
      FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

Коментар

Колега,спри колата под наклон и то сериозен така,че пробката на радиатора да ти е на най-висока точка и обезвъздушавай.
        EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
        EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
        FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

dimovdimitar написа:
          Колега,спри колата под наклон и то сериозен така,че пробката на радиатора да ти е на най-висока точка и обезвъздушавай.
          И това ще пробвам мерси колега,искам само да кажа че когато течноста е малко до минимума не изпуска долея ли но не превишавам мах де тогава започва

Коментар

Антифриза ти е много гъст и при загряване,разширението му е голямо.При мен на студен двигател е малко под минимума,а още преди да достигне нормална раб. температура вече е на максимума.Ако искаш направи го за -20 до -25*С и виж как ще е.Те по-ниски темп. в България рядко падат.
            Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
            ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

а

И на мен ми направи впечатление ,че когато е студен мотора преди първо палене примерно нивото е на мин.точно затова долях .А като загрее до раб.температура е над мах ,но не тръгва да излиза като отворя капачката .

Коментар

Working...
              X