Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля вентилатора на парното на Palio

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се сваля вентилатора на парното на Palio

Колеги някой знае ли как се сваля вентилатора на парното на Fiat palio 1.2 60 коня 2001 година.Отцепена тема.Всеки технически въпрос се поставя в нова тема, в съответния раздел. Не в една обща тема за конкретен модел автомобил.Модераторски екип на fiat-bg.org

под жабката е ,обаче ще трябва да си го погледниш как е,аз поне не съм свалял,но си мисля ,че е лесно

Коментар

Гледах,залягах,светих ама не го виждам да е под жапката. Имам и пунто там е лесно ама на палиото не мога да го намеря. Имам гадното предчуствие че ще трябва да се сваля таблото. Ако някой знае моля да помага.

Коментар

За да се свали вентилатора на партното се демонтира цялото табло, сваля се волана , цялото парно излиза и се разглобява кофти е ако има климатик ,че ще трябва да се разглоби в колата.Отнема около 30-40 минути за сваляне на всичко ако си го правил.нови четки около 6 лева живот 4 летни сезона постоянна работа на климатика

Коментар

Колега кажи ми че се шегуваш, за един вентилатор на парното трябва да разглобя таблото? Не че не работи но прескърцва от време на време и ме дразни и исках да го смажа, ама ако е толкова играчка ще е като се стопли. Между другото имаш ли представа къде е филтъра на климатика?
          Fiat Palio 1.2 60hp hatchback
          Fiat Marea Weekend 1.9JTD 105hp

Коментар

Working...
          X