Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с термостат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с термостат

колеги колата не ми загряваше тд 100 изхвърлих стария термостат и слобих от рено 5на 89 градуса и сега стрелката си стига постоянно в червеното и термостата не отваря а колата е обезвъздушена 3 пъти помогнете :XДано следващия път оцелиш правилния раздел!Грешен раздел-> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org

Твоя термостат е с два кръга ,а на рендето е един.Когато си го изхвърлил сигурно си оставил малкия кръг отворен или си монтирал новия обратно
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

монтирал съм го както трябва и колата си има перфектно парно но термостатът не отваря и колата прегрева

Коментар

Ако не отваря вобще може да е развален.Малкия кръг как е?Аз съм с опелски и съм затапил малкия ръг
        FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

смисъл как да е макия кръг и как си го затапил а термостата е чисто нов

Коментар

Къде точно го постави този термостат от Рено?
            Брава тд 100

Коментар

поставих го като стана срещу колата в левия маркуч максимално близко даже опрян в щуцера с ампулата към стария термостат

Коментар

Там ти е грешката,слага се в другия маркуч,това което си направил важи за jtd-мотора.
                Брава тд 100

Коментар

този термостат сега ше е трудно ваденето ако може някои да ми прати точната сьема ше см благодарен

Коментар

Термостат от Рено 5 на ТД100 мотора не е добра идея.Има вероятност да прегрееш мотора,ако вече не си го направил.Сложи си оригинален.

Коментар

ами стрелката ми 3 пъти стига чеервеното но сега като оправих термостата от рено 5 колата се държи перфектно карах я на максимума 15 км и стрелката не помръдна от средата за което много благодаря на колегата karofatsa

Коментар

Working...
                      X