Здравейте колеги,искам да попитам за следния проблем.Сменях радиатор на фиата и после си смених и антифриза.Обезвъздуших системата както трябва от двете пробки.Обаче имам следния проблем,като съм в движение парното си е перфектно,но спра ли някъде и колата работи на място,не винаги,но парното започва да духа хладко.Пак обезвъздуших радиатора на парното от пробката на маркуча.Излиза си само антифриз,няма въздух.И пак ми прави този номер.Някои може ли да даде предположения какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16в-проблем с парното
Collapse
X
-
Re: Фиат Браво 1.6 16в-проблем с парното
thenew16v написа:Здравейте колеги,искам да попитам за следния проблем.Сменях радиатор на фиата и после си смених и антифриза.Обезвъздуших системата както трябва от двете пробки.Обаче имам следния проблем,като съм в движение парното си е перфектно,но спра ли някъде и колата работи на място,не винаги,но парното започва да духа хладко.Пак обезвъздуших радиатора на парното от пробката на маркуча.Излиза си само антифриз,няма въздух.И пак ми прави този номер.Някои може ли да даде предположения какво може да е?
Коментар
-
mihr написа:thenew16v написа:Здравейте колеги,искам да попитам за следния проблем.Сменях радиатор на фиата и после си смених и антифриза.Обезвъздуших системата както трябва от двете пробки.Обаче имам следния проблем,като съм в движение парното си е перфектно,но спра ли някъде и колата работи на място,не винаги,но парното започва да духа хладко.Пак обезвъздуших радиатора на парното от пробката на маркуча.Излиза си само антифриз,няма въздух.И пак ми прави този номер.Някои може ли да даде предположения какво може да е?
Коментар
-
thenew16v написа:mihr написа:thenew16v написа:Здравейте колеги,искам да попитам за следния проблем.Сменях радиатор на фиата и после си смених и антифриза.Обезвъздуших системата както трябва от двете пробки.Обаче имам следния проблем,като съм в движение парното си е перфектно,но спра ли някъде и колата работи на място,не винаги,но парното започва да духа хладко.Пак обезвъздуших радиатора на парното от пробката на маркуча.Излиза си само антифриз,няма въздух.И пак ми прави този номер.Някои може ли да даде предположения какво може да е?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар