Здравейте колеги имам въпрос за антифриза никъде не намерих отговор и за това реших да пиша така вчера сутринта източих в едно бурканче и го сложих в камерата така ми казаха да го тествам дали ще замръзне така днес го извадих и не е замръзнал това е добре но ме притеснява цвета му стой кафяв и длед като престоя едно денонощие във фризера както малко се вижда на снимката има някаква утайка на дъното като цяло тава притеснително ли е или не е в случай че не замръзва?http://prikachi.com/images.php?images/695/7731695J.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен цвят на антифриз
Collapse
X
-
Е няма нищо, преди това колата е карана с вода, и сега антифриза със свойте корозионни свойства е измил всичко. Аз на твое място веднага бих го сменил и задължително бих проверил и водната помпа- личен опит.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Не слагай само концентрат или само вода, че може да ти текнат радиаторите и помпата Разреди си го до около -25-6-7-30 градуса."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Без добра промивка на охладителната система и новия антифриз ще стане като стария. Моят съвет е да си караш така и не се занимавай с глупости. Е, ако имаш пари за хвърляне, сменяй.Ако ще сменяш, вземай качествен концентрат, направи добра промивка и може да има ефект.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Колеги все не ми остава време за този антифриз а и все разходи и днес един колега във фирмата ме посъветва понеже антифриза ми е под минимума на казанчето че мога само да долея син антифриз без да го сменям само да долея това става ли или да го отпиша като вариантFIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар