Колеги може ли някой да ми каже от кой модел на фиат пунто мога да си сложа воден радиатор на моето. 1.2 16в 2000г. 80 коня ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на воден радиатор
Collapse
X
-
Точиш антифриза, сваляш маркучите, сваляш радиатора и монтираш новия по обратен ред.Ако не си сигурен, занеси го в някой сервиз, за 20-30 лв. ще ти го сменят."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Аз почнах да го разглобявам махнах перката сега ще сваля маркучите перката се държи на 4 винта махат се кабелите и се откопчават маркучите от перката понеже се захващат за нея. Кофтито е че не виждам как ще разделя водния радиатор от радиатора за климатика питах в магазина и ми казаха че са отделни но аз не виждам как ще ги разделя.
Коментар
-
Здравейте! Ходих да ми гледат климатичната система на Fiat Punto 1.9 JTD 80 к.с. 2001г., че изпуска. Оказа се, че изпуска от датчика и дехидрататора също беше за подмяна. След като ги смениха се оказа, че радиатора също съвсем леко изпуска. Отред бронята го напръскаха с вода и се вижда как образува мехурчета. Искам да попитам това воден или климатичен радиатор е? Казаха ми да внимавам с размерите на отворите:Тия отвори от ляво ги имало 15.5 или 15.4. Има ли смисъл да търся радиатор втора ръка?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар