Колеги спешно е. Някой може ли да ми каже дали има от къде да се обезвъздуши като смена антивриза на пуннто 1.2 спортинг 16в ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на антифриз Пунто 1.2
Collapse
X
-
Ами аз съм със 1.2 8V-60 к.с, имам две пробки,едната е горе на радиатора,другата е на маркучите които отиват в радиатора на парното/в купето/,аз отварям пробките ,паля и наливам и така докато излезе въздуха.Незнам дали това е правилният начин,някой друг да каже.Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.
-
Re: Смяна на антифриз Пунто 1.2
joreto1405 написа:Колеги спешно е. Някой може ли да ми каже дали има от къде да се обезвъздуши като смена антивриза на пуннто 1.2 спортинг 16в ?Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Процедурата на смяна на антифриза я минах и аз, защото при пълно обслужване на колата (ремъци, ролки и т.н.) смених и водната помпа. Съветвам те да направиш няколко пъти обезвъздушаването, ако имаш следните симптоми: колата ти достига работна температура, но когато спреш (на светофар примерно) стрелката на температурата ти пада; на място парното не духа топло а хладно; при подаване на газта на място се усеща увеличение на топлината от парното и др.Успех!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар