Тръгнах да сменям филтъра на купето, и понеже не можех през оная малка дупка да го пъхна, та взех разкачих всички пластмаси, дори онази с найлона накрая, дето е над самият филтър. Филтърът го сложих със стрелките НАДОЛУ. Някой може ли да ми каже дали правилно го сложих. Накратко стрелките сочат към перката отдолу. Такава ми беше логиката, че е правилно... Ако съм го сложил грешно, утре да го обръщам... И понеже когато ги махах се бях поядосал и въобще не мислих кое как откачам, забравих как се слагаха пластмасите, особено едната, която 30 мин. не измислих как седи. http://prntscr.com/4sz9kxЕто снимка за коя пластмаса говоря. В момента съм я сложил както е на снимката. С червени стрелки дори съм дал ориентир. Май не трябва да седи така, тя има и някакви ушета, които просто заврях надолу...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леки проблеми при смяна на филтър на купето?
Collapse
X
-
Не знам човек, не влизаше въобще, и само се гънеше по страните и накрая се вбесих и откачих абсолютно всичко набързо и не знаех как да сложа после пластмасите. Дори 5 самонарезни винта ми останаха, та дори не видях от къде може да са останали. Трагедия. Най ми е за онази пластмаса, която показах дали не я обърках...Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар