Здравейте,имам следният проблем с колата( Фиат Пунто, 1.2, 16V, 1997). Когато е студено в колата се запотяват всички прозорци. Пускам парното, но пак няма голям ефект. Какво мога да направя. Някакъв съвет?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запотяване на прозорците
Collapse
X
-
Намери къде е мокро в купето.Ето някой от възможните причини- радиатор на парно- врати със запушени дренажи- клапа за рециркулация - затворена- Газова бутилка конденз- кабелни канали и проходи в купето- маркучи на задна чистачка- Клапа в багажника- мокри стелки на колата от обувки заради дъжд. - Запушени дренажи под предното стъкло.Аре приятна проверка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: Запотяване на прозорците
jompeto написа:Здравейте,имам следният проблем с колата( Фиат Пунто, 1.2, 16V, 1997). Когато е студено в колата се запотяват всички прозорци. Пускам парното, но пак няма голям ефект. Какво мога да направя. Някакъв съвет?Благодаря предварително!
Коментар
-
arsenal88 написа:jompeto написа:Здравейте,имам следният проблем с колата( Фиат Пунто, 1.2, 16V, 1997). Когато е студено в колата се запотяват всички прозорци. Пускам парното, но пак няма голям ефект. Какво мога да направя. Някакъв съвет?Благодаря предварително!iliyan написа:Махай филтъра на купето,и няма да ти се потят стъклата.На пролет,като се стопли времето,пак го сложи.
Коментар
-
Що пък да е безумен, зимата почти няма прах, а повечето филтри драстично им пада пропускливостта, като се навлажнят от влагата във въздуха. Е, който живее на място със сух и прашен въздух, по-добре да не го сваля, ама няма и потене да има толкоз.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар