Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запотяване на прозорците

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запотяване на прозорците

Здравейте,имам следният проблем с колата( Фиат Пунто, 1.2, 16V, 1997). Когато е студено в колата се запотяват всички прозорци. Пускам парното, но пак няма голям ефект. Какво мога да направя. Някакъв съвет?Благодаря предварително!

Намери къде е мокро в купето.Ето някой от възможните причини- радиатор на парно- врати със запушени дренажи- клапа за рециркулация - затворена- Газова бутилка конденз- кабелни канали и проходи в купето- маркучи на задна чистачка- Клапа в багажника- мокри стелки на колата от обувки заради дъжд. - Запушени дренажи под предното стъкло.Аре приятна проверка.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Филтъра на купето някога сменявал ли си? Ако не си почни от там! Под него има клапа виж да не е блокирала в затворено полжение, и след това другите работи дето BANKOV ги каза.
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

Благодаря ви за съветите. Оносно филтъра на купето не съм го сменял никога

Коментар

Re: Запотяване на прозорците

jompeto написа:
          Здравейте,имам следният проблем с колата( Фиат Пунто, 1.2, 16V, 1997). Когато е студено в колата се запотяват всички прозорци. Пускам парното, но пак няма голям ефект. Какво мога да направя. Някакъв съвет?Благодаря предварително!
          Здрасти колега ако имаш климатик можеш да го пуснеш когато ти се потят прозорците.

Коментар

Махай филтъра на купето,и няма да ти се потят стъклата.На пролет,като се стопли времето,пак го сложи.
            Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
            ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

arsenal88 написа:
              jompeto написа:
              Здрасти колега ако имаш климатик можеш да го пуснеш когато ти се потят прозорците.
              Това НЕ решава проблема, т. е. не отстраняваш причината, а се бориш със следствието
              iliyan написа:
              Махай филтъра на купето,и няма да ти се потят стъклата.На пролет,като се стопли времето,пак го сложи.
              Това пък е направо безумен съвет.

Коментар

Що пък да е безумен, зимата почти няма прах, а повечето филтри драстично им пада пропускливостта, като се навлажнят от влагата във въздуха. Е, който живее на място със сух и прашен въздух, по-добре да не го сваля, ама няма и потене да има толкоз.
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Според мен на всички е любопитно как ще се навлажни филтъра от влагата във въздуха през зимата. Ще ни разкажеш ли?

Коментар

Който има глава, да мисли.
                    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
                    X