Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто 1.2 V8-60 к.с-губи бързо охладителна течност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Toni69 написа:
    За тази гума ли става въпрос?
    Ъха
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Напоследък нямах време да търся нова капачка/вчера имах време само да сменя маншоните/,но тази вечер когато запалих колата иииии какво да чуя Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 -чувам едно бълбукане от парното и когато подам газ се усилва.Прочетох темата на Колегата/по-надолу в раздела/ и аз имам същите симптоми,но засега си държи нивото и не е мръднала ,и се моля да е от капачката.
      Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
      Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

Toni69 написа:
        Напоследък нямах време да търся нова капачка/вчера имах време само да сменя маншоните/,но тази вечер когато запалих колата иииии какво да чуя Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 -чувам едно бълбукане от парното и когато подам газ се усилва.Прочетох темата на Колегата/по-надолу в раздела/ и аз имам същите симптоми,но засега си държи нивото и не е мръднала ,и се моля да е от капачката.
        Лошо е, когато бълбука в радиатор-парното! Приготви се за смяна на гарнитурата на главата. Това беше и при мен!Все пак, стискам палци загубата на антифриз да е от друго място!Поздрави!

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 .Май нещата отиват към ремонт на главата,снощи сложих нова капачка и долях течност до MIN,колата е работила на място около 20 мин,перката се включи 2 пъти и я изгасих,тази сутрин гледам нивото е паднало малко,но интересното е,че когато падне на 3-ри пръста под MIN,не продължава да пада-поне не така бързо/аз и не съм я карал много/,но съм направил белег и нивото си стои на белега,абе и аз незнам вече,но мисля да я карам така-поне известно време,че вече ще е зима и не ми се мръзне покрай нея.
          Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
          Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

Working...
          X