Toni69 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.2 V8-60 к.с-губи бързо охладителна течност
Collapse
X
-
Напоследък нямах време да търся нова капачка/вчера имах време само да сменя маншоните/,но тази вечер когато запалих колата иииии какво да чуя Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 -чувам едно бълбукане от парното и когато подам газ се усилва.Прочетох темата на Колегата/по-надолу в раздела/ и аз имам същите симптоми,но засега си държи нивото и не е мръднала ,и се моля да е от капачката.Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.
Коментар
-
Toni69 написа:Напоследък нямах време да търся нова капачка/вчера имах време само да сменя маншоните/,но тази вечер когато запалих колата иииии какво да чуя Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 -чувам едно бълбукане от парното и когато подам газ се усилва.Прочетох темата на Колегата/по-надолу в раздела/ и аз имам същите симптоми,но засега си държи нивото и не е мръднала ,и се моля да е от капачката.
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 .Май нещата отиват към ремонт на главата,снощи сложих нова капачка и долях течност до MIN,колата е работила на място около 20 мин,перката се включи 2 пъти и я изгасих,тази сутрин гледам нивото е паднало малко,но интересното е,че когато падне на 3-ри пръста под MIN,не продължава да пада-поне не така бързо/аз и не съм я карал много/,но съм направил белег и нивото си стои на белега,абе и аз незнам вече,но мисля да я карам така-поне известно време,че вече ще е зима и не ми се мръзне покрай нея.Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар