Здравейте,когато запала двигатела и поработи малко на празен ход при подаване на газ се чува бълбукане от към радиаторчето на парното колата не загрява държи си нормална температура до средата парното си е нормално това става когато нее карана повече от два три дена колата е пунто мк2 1.2 16 в спортинг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто мк2 чува се бълбукане
Collapse
X
-
Re: пунто мк2 чува се бълбукане
gergov 1973 написа:Здравейте,когато запала двигатела и поработи малко на празен ход при подаване на газ се чува бълбукане от към радиаторчето на парното колата не загрява държи си нормална температура до средата парното си е нормално това става когато нее карана повече от два три дена колата е пунто мк2 1.2 16 в спортингКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
-
Re: пунто мк2 чува се бълбукане
cs_aleksandar написа:gergov 1973 написа:Здравейте,когато запала двигатела и поработи малко на празен ход при подаване на газ се чува бълбукане от към радиаторчето на парното колата не загрява държи си нормална температура до средата парното си е нормално това става когато нее карана повече от два три дена колата е пунто мк2 1.2 16 в спортинг
Коментар
-
gergov 1973 написа:pavel88 написа:Сигурно е от радиатор парно пукнат от някъде и ако е така си личи къде точно или също така капачката на казанчето на антифриза а също прегледай и маркучите за следи от антифриз но най вероятно е от радиатора
Коментар
-
кола
Моя двигател е подобен на твоя 1298 см3 i 16V Преди и на мен ми правеше така поне 1 година /все едно си пуснал чешма да тече /дори не помня като е докарах дали така правеше или после се появиима и газова слагана преди 6 месеца все ми разправяха че е то газовата Ама сега като смених гарнитура няма такъв проблемВиж маркучите на охлаждането дали не се надуват много като позагрееДали доливаш охладителна течност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар