Здравейте колеги, при пуснат климатик колата ми загрява с две черти над средата няма значение дали градско или извънградско,след като спра климатика си закова стрелката в средата, работят ми двете степени на вентилатора.Чистих радиатор,подмених антифриза, не знам какво да правя сега,помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16 В 103 кс, загрява само при пуснат климатик
Collapse
X
-
Приятно четене http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=91586Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Първо провери дали системата не е презаредена, второ провери дали ти работят и двете степени при пуснат климатик, после провери дали термозатчика ти работи коректно и тогава се мятай на термостат.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Има две пробки за обезвъздушаване, почнах от по ниската и после тази на радиатора, компресора на климатика идея нямам как да проверя дали товари.Утре ще я закача за тест, имам чуството че втора степен на вентилатора се пуска много късно едва когато стрелката за температурата е на 2 черти над средата
Коментар
-
Радиатора загрява ли прилично след 90гр. Ако загрява но слабо, точно това е ефекта от включване на климатика - прегрява и дори и перка не помага. Термостата е виновника в този случай. Ако охладителната система ти е ок, климатичната няма как да докара мотора до прегряване. В случая обаче явно не е и то не ти работи според мен външния кръг. Всички маркучи след 90гр трябва да са врели, не леко топли. Като обърни специално внимание на радиатора, дали е горещ равномерно навсякъде, КАТО ВНИМАВАШ ПЕРКАТА ДА НЕ ТИ ХВАНЕ РЪКАТА! НЕ БЪРКАЙ ПРЕЗ НЕЯ!!!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
m.atanasoff написа:...миналото лято си работи перфектно,няма как да имам свръх налягне и да завира радиатора на климатикаStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Всички маркучи са еднакво топли,радиатора също,някой може ли да ми каже втората степен на вентилатора на коя черта след средата трябва да включи?моята втора степен тръгва на третата черта след средата,мисля че трябва да е по рано,ако изгася климатика първа степен успява да смъкне стрелката до средата но на пуснат климатик не иска,стига до трета черта след средата включва се втора степен и работи докато не свали до втората черта след средата след това пак си остава на първа степен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар