Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с намирането на климатичен радиатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с намирането на климатичен радиатор

Здравейте колеги,Имам проблем с намирането на климатичен радиатор.Колега от форума ми прати климатичен, но се оказа различен от моя и се мъча да си намеря ама не мога.Моя няма място за отгоре и отдолу планки за захващане, а се захваща отстрани за водния радиаторКолата е фиат мареа 2000г , но версия185AXRA25, номер двиг 182В6000Може ли някой да помогне. Дори търсих и в нета да проверя за нов, но и там не намерих http://zlatarov.snimka.bg/automobiles/nnn.829289
    Fiat Marea 2.4 JTD+
    Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
    Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
    Renault 19/1.7mi/ - crash

Колега, цената на нов радиатор в Плевен е 150 лв. (в един сервиз).На братовчед ми му го смениха преди 2 месеца, но мареата е 96’.По-скоро се разходи до някой сервиз за климатици и питай. Ако искаш мога да ти дам номера в Плевен на ЛС.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Проблемът е че са различни, а за моята няма.http://www.avto.bim.bg/Voden-radiato...5.htmlТака изглежда водният и отстрани през отвори в радиатора се захваща климатичният.Мисля че ми трябва това но не съм сигурен http://www.ebay.co.uk/itm/AIR-CON-CO...19Рамата е ZFA18500000393403
      Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

Колега ще се опитам да ти бъда полезен, поне доколкото мога. При проверка през ВИН номера излизат 2 възможни варианта за климатичен радиатор в колата ти- версия Валео и версия Магнети Марели. Размерите са различни и захватите също. Ако дадеш размери мога да ти кажа с точност кой е твоят радиатор- и съответно да ти направя оферта за нов такъв
        ex. Fiat Marea 1.6 16V
        ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
        Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Мисля че е валео и е като тозиhttp://www.autopartoo.com/oem/fiat/46754752.html
          Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

Има го този радиатор- нов. Въпросът е,че в предишни постове беше написал,че не искаш нов, колега. Ако все пак проявяваш интерес мога да ти дам цена на лично съобщение.
            ex. Fiat Marea 1.6 16V
            ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
            Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Мерси колега, но ще продължа да търся втора ръка,че ако го взема нов не трябва да се ходи на море
              Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

Е, догодина пак ще търсиш...
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                  Е, догодина пак ще търсиш...
                  Тихо, тихо. Аз вече пробвах да му кажа. Сега чакам тема със заглавие "пръснах климатичен радиатор в жегата"
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да бе може ама един нов е на цена от 230 до 270 лв. Не мога да ги дам за радиатор, който ще го ползвам един месец.Плолучил съм оферти от колеги и за това цитирам цената.По скор може да дадете съвет от сорта Колко събира, не пълни на мах с фреон, защото може да стане еди си какво. Макар да рискуваш да не охлажда на мах. Ама нали сме българи
                    Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

zlatarov написа:
                      Да бе може ама един нов е на цена от 230 до 270 лв. Не мога да ги дам за радиатор, който ще го ползвам един месец.Плолучил съм оферти от колеги и за това цитирам цената.По скор може да дадете съвет от сорта Колко събира, не пълни на мах с фреон, защото може да стане еди си какво. Макар да рискуваш да не охлажда на мах. Ама нали сме българи
                      Нов е на цена от точно 171лв.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Дали е точно този модел с номер 46754752?И въпреки всичко пак не са никак малко.
                        Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

Working...
                        X