Здравейте, колата си духа студено на празен ход и при каране на дълго. В градски компресора непрекъснато ми се гази при подаване на газ(при превключване на предавките) Карах я допълниха я, и ниското и високото налягане са ми били високи, казаха да си измия радиатора. Измих го на водоструйка и препарат проблема си остава.Дайте предложения какво може да е и какво да се прави ?П.С. При много плавно подаване на газ не гасне компресора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
гасне компресора на климатика при подаване на газ
Collapse
X
-
muns61 написа:Не казваш каква е колата, но някои са така направени. Да ти помогнат при рязко ускорение изключват климатика.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
kiriluz1 написа:Според документацията това е нормално при подаване на газ изключва компресора за много кратко,за да осигури мощност. И при мен е така Мареа 1,6 16v.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Не го обърквайте колегата, нормално е да спре компресорът само при пълна газ. Иначе не. Той е написал, че трябва едва едва да натиска педала за да не спира компресорът. А това със сигурност не е нормално. Става при много високо налягане, Банков е написал някои от възможностите, ще добавя и препълнена система като възможна причина.
Коментар
-
ogi28b написа:Не го обърквайте колегата, нормално е да спре компресорът само при пълна газ. Иначе не. Той е написал, че трябва едва едва да натиска педала за да не спира компресорът. А това със сигурност не е нормално. Става при много високо налягане, Банков е написал някои от възможностите, ще добавя и препълнена система като възможна причина.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Re: гасне компресора на климатика при подаване на газ
AthlonXP написа:Здравейте, колата си духа студено на празен ход и при каране на дълго. В градски компресора непрекъснато ми се гази при подаване на газ(при превключване на предавките) Карах я допълниха я, и ниското и високото налягане са ми били високи, казаха да си измия радиатора. Измих го на водоструйка и препарат проблема си остава.Дайте предложения какво може да е и какво да се прави ?П.С. При много плавно подаване на газ не гасне компресора.
Коментар
-
AthlonXP написа:Здравейте, колата си духа студено на празен ход и при каране на дълго. В градски компресора непрекъснато ми се гази при подаване на газ(при превключване на предавките) Карах я допълниха я, и ниското и високото налягане са ми били високи, казаха да си измия радиатора. Измих го на водоструйка и препарат проблема си остава.Дайте предложения какво може да е и какво да се прави ?П.С. При много плавно подаване на газ не гасне компресора.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:AthlonXP написа:Здравейте, колата си духа студено на празен ход и при каране на дълго. В градски компресора непрекъснато ми се гази при подаване на газ(при превключване на предавките) Карах я допълниха я, и ниското и високото налягане са ми били високи, казаха да си измия радиатора. Измих го на водоструйка и препарат проблема си остава.Дайте предложения какво може да е и какво да се прави ?П.С. При много плавно подаване на газ не гасне компресора.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар