spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неработеща система за климатизация
Collapse
X
-
nikolce написа:nai7 написа:...дреме ми как трябвало да е заглавието аз не съм мислител на заглавия.
Коментар
-
nai7 написа:ogi28b написа:nai7 написа:ogi28b написа:Докато вали може да се позанимаеш малко с измислянето на заглавие, че те докладвах за тъпо заглавие. Все едно нарочно си го написал. А търсачката защо не работела - е за т’ва, щото едно заглавие не можете да измислите. А ако проблемът е в резисторите, ще работи на четвърта степен, но не на 1, 2 и 3. Бушоните как провери - с уред или визуално? Ако е визуално и нямаш уред - смени бушона на вентилатора с друг от нещо, което със сигурност работи.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, Въпрос за Браво, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Пример за добри заглавия са: Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н.
Коментар
-
Аааа човече пиши си немаш грижи,то накрая ще останете 10 човека да пишате в този форум.Вместо да ми помогнеш ти реши първо да ме нахокаш за заглавито ок нямаш проблем.Много добре прочетох какво си написал,подразни ме първите ти няколко реда и те така,кефише ме преди уважавах те но миналото си е минало.
Коментар
-
Re: Неработеща система за климатизация
nai7 написа:Проблема е следния.Вентилацията в купето спря да работи,нито топло нито студено,нито климатика.На нито една степен не иска ни на 1,2,3,4 нищо.Бушоните са здрави,да търся ли помощ от майстор или ще мога и сам да се справя с проблема?[/u]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар