Нямам климатик на фиата и искам да му сложа , но се чудя колко би ми излязла такава процедура ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слагане на климатик на punto mk2 1.2 8v
Collapse
X
-
И на мен ми се струва малко като пари, макар че говорим за части втора ръка, само компресора втора ръка мисля, че може да се намери до 100лв, покрай него трябват още доста чарколяци и тръболяци, радиатор за климатика + перка, само нов пистов ремък е към 20лв, отделно за работа на тоя който ще се занимава да ги монтира всички тия неща, няма невъзможни неща всичко се прави, но тия дето знаят какво правят обикновенно си ценят и труда, така че си приготви поне още 200лв и нагореpunto HGT
Коментар
-
didich написа:И на мен ми се струва малко като пари, макар че говорим за части втора ръка, само компресора втора ръка мисля, че може да се намери до 100лв, покрай него трябват още доста чарколяци и тръболяци, радиатор за климатика + перка, само нов пистов ремък е към 20лв, отделно за работа на тоя който ще се занимава да ги монтира всички тия неща, няма невъзможни неща всичко се прави, но тия дето знаят какво правят обикновенно си ценят и труда, така че си приготви поне още 200лв и нагоре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар