Здравейте колеги!Предстои ми смяна на термостат и се чудя какъв да взема,по магазините има 3 марки - бер,вернет и фачет.бер е най-скъп,а вернет най-евтин.Ако някой е сменял и има наблюдения ще съм благодарен ако сподели.А обезвъздушаването само ли става или има някъде пробка или щуцер?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв термостат за Пунто МК2 1.8HGT
Collapse
X
-
cecko_hgt написа:Здравейте колеги!Предстои ми смяна на термостат и се чудя какъв да взема,по магазините има 3 марки - бер,вернет и фачет.бер е най-скъп,а вернет най-евтин.Ако някой е сменял и има наблюдения ще съм благодарен ако сподели.А обезвъздушаването само ли става или има някъде пробка или щуцер?punto HGT
-
Кранче за обезвъздушаване има на радиатора доло в ляво и се развърта с ръка, без никакви инструменти Термостат вземи на Бер - може да е най-скъп, но поне не боли глава от него.Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
Благодаря за съветите,купих Бер и съм доволен-работи перфектно-засега.Цената малко ме стресна- 85лв.(за една пружинка и датчик ?!) ама след като монтирах и всичко е наред взе да ми минава.Колата я имам от 2 години и засега съм сменил само ремъци и ролки и термостат.Много здрава излезе- доволен съм.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар