Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не включва едната перка на радиатора - Bravo Jtd

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не включва едната перка на радиатора - Bravo Jtd

Здравейте колеги, проблема е следния.Пускам климатика, след малко се включва само едната перка. После и тя изключва. Не би ли трябвало да работят и двете постоянно когато е включен климатика?! Независимо че не е загряла колата и работи на тихи обороти.На диагностика ги тествах през Мултискан-а и се оказа, че тази която се води първа степен не работи. Цъка само едно червено реле пред акумолатора, но перката не включва. Направих и тест директно с ток от акумолатора и перката завъртя. Почистих релетата - 2 черни и 2 червени с контактен спрей, но ефект никъкав. Какви да ги върша?!
    Fiat Bravo JTD '99

98% от случаите е реостата.
    Fiat Bravo 99' 1.6 GT
    Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
    Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Аз съм с 2-перки, едната включва за 1-ва, другата за 2-а. Има ли такова нещо при мен, къде се намира точно и как изглежда?
      Fiat Bravo JTD '99

Коментар

jenti написа:
        Аз съм с 2-перки, едната включва за 1-ва, другата за 2-а. Има ли такова нещо при мен, къде се намира точно и как изглежда?
        Далече си от истината. И двете перки включват за първа (правят си верига последователно една на друга), и двете включват за втора (успоредно). Като изгори едната - спира да работи първата степен, а другата продължава да работи само на втора, ако вдигне градусите. Нямаш реостат.

Коментар

Working...
        X