Ibiza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каква е нормалната Т на пуснат климатик.
Collapse
X
-
Ibiza написа:ако запукаш радиатора с пароструйката ще му прецакаш ламелите и отиваш за нов радиатор по скоро го свали накисни с препарат за мухи(обезмаслител ) и изпръскай с маркучаМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Нормално при моето Стило излиза 4-5 градуса от духалките,като рядко пада до 3 градуса.Замерването е със сонда на мултицет от тези с кабел която пъхам в централния отвор на таблото.проблема на моето Стило е , че много бавно обръща въздуха в купето и пада голямо потене.Колата е с климатроник.Замерването е на 4-та чертичка на скалата на вентилатора и на 16 градуса настройка.Fiat Stilo 1.9JTD Multiwagon 115кс 2004г.
Коментар
-
Така във вчерашната жега най накрая тествах климатика на дълъг път след като се качих на магистралата за Београд от Парачин слизайки от Гкпп Връшка чука посока Словения около 700км затворих прозорците а активирах дзверо да духа студено щото вече взе да си напича и от 33 градуса в купето и 31 от датчика в огледалото доста бързо го свали на 20 по късно вечерта падна до 18 и това беше долната граница.Като цяло тва Климатика си е мнооо хубава работа за дълги разтояния лятото в жегите направо си беше конфортно е ако имаше и темпомат Мареата щеше да е още по комфорно ама нейсе.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
Да не пускам нова тема ще питам тукИма ли общо датчика за външна Т с климатроника т.е. да не охлажда на мах.При мен отчита грешни стойности, сега на това време показва 20г. А като покарам малко дори и 17.Ще помоля и на кратко да обясните как се сменя имаше тема, но не я намирам. По точно ме интересува какъв ее датчика и от къде да го намеря. Също и как се демонтира и се стига до него.Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
zlatarov написа:Да не пускам нова тема ще питам тукИма ли общо датчика за външна Т с климатроника т.е. да не охлажда на мах.При мен отчита грешни стойности, сега на това време показва 20г. А като покарам малко дори и 17.Ще помоля и на кратко да обясните как се сменя имаше тема, но не я намирам. По точно ме интересува какъв ее датчика и от къде да го намеря. Също и как се демонтира и се стига до него.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
slonikon написа:Е, сега - пароструйка. Една проста водоструйка от 15 см. нищо няма да му направи на радиатора, а ефектът е потресаващ.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
При Климатроник, взима данни от датчика за външна температура, оня ден беше 28 градуса навън, ходих на автомивка само на вода миене външно, и ми падна на 20 градуса изкуствено от водата външната температура, пускам климатика на 23 градуса той духа топло защото си мисли че навън е 20 градуса, свалих на 18 градуса и почна да духа студено, така че със сигурност играе роля датчика за външна температура!!
Коментар
-
Смених го. Като цяло е елементарна цялата манипулация, но си е занимавка Само дето нямах термопроводима паста. Сега вече съм виждал 38градуса. може да има отклонение ама пак е по добре.Не съм усетил разлика в охлаждането ама вече знам, че и това съм оправил.Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
milenskia написа:При Климатроник, взима данни от датчика за външна температура, оня ден беше 28 градуса навън, ходих на автомивка само на вода миене външно, и ми падна на 20 градуса изкуствено от водата външната температура, пускам климатика на 23 градуса той духа топло защото си мисли че навън е 20 градуса, свалих на 18 градуса и почна да духа студено, така че със сигурност играе роля датчика за външна температура!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар