Колеги,проблем с Пунто 1.2 74 к.с-започна да загрява и не включва първа степен на перката.Радиатора остава студен точно до датчика и не включва когато е необходимо.Вероятно има въздух в системата,но имам самодно място за обезвъзду шаванеВсичко е ново по системата-термостат,термодатчик,датчик температура.Главата не е проблемнаНова водна помпа има.Редактирано заглавие. Помислих си че умираш (да не дава господ) с това "зов за помощ".Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.2 загрява и не включва първа степен на перката
Collapse
X
-
Прецакан е ?резистора (май така се казваше) за първата степен. Колегите да ти кажат къде се намира, че аз не го знам"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
M5kov написа:Прецакан е ?резистора (май така се казваше) за първата степен. Колегите да ти кажат къде се намира, че аз не го знамКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Зов за помощ
пиперони написа:Колеги,проблем с Пунто 1.2 74 к.с-започна да загрява и не включва първа степен на перката.Радиатора остава студен точно до датчика и не включва когато е необходимо.Вероятно има въздух в системата,но имам самодно място за обезвъзду шаванеВсичко е ново по системата-термостат,термодатчик,датчик температура.Главата не е проблемнаНова водна помпа има.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
а термостата нов ли е или "нов" от моргата..?? , че след като си обезвъздушил...няма логика да ти остава радиатора студен...а той като е студен няма и как да се включи нито първа нито втора степен...друг вариант е радиатора да е запушен точно някъде до датчика...но пак щеше да загрее защото температурата се пренася...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар