Здравейте колеги,От скоро имам фиат типо и вчера когато загасих двигателя чух странно "фъщене" отворих капака и забелязах че се лее вода,като се поразрових забелязах,че тръбичката която е между маркуча от радиатора и водната помпа е спукана и от там тече . Та въпроса ми е,понеже тази трабика е доста корозирала дали няма някой който продава някоя по запазена [/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с охладителната с-ма на фиат типо 1990г
Collapse
X
-
Re: проблем с охладителната с-ма на фиат типо 1990г
jivko GORANCHEV написа:Здравейте колеги,От скоро имам фиат типо и вчера когато загасих двигателя чух странно "фъщене" отворих капака и забелязах че се лее вода,като се поразрових забелязах,че тръбичката която е между маркуча от радиатора и водната помпа е спукана и от там тече . Та въпроса ми е,понеже тази трабика е доста корозирала дали няма някой който продава някоя по запазена [/b]ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
-
Точно това е тръбичката Живко която колегата ти предлага аз съм я сменял на Типото щото от годините и антифриза корозира вземай я не се чуди нови трудно се намират моята е от морга втора ръка понеже нова не намерих.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
jivko GORANCHEV написа:взех я ...сега пронблема е в кранчето за парното (испука и пълни купето с вода) помощ ?Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
jivko GORANCHEV написа:взех я ...сега пронблема е в кранчето за парното (испука и пълни купето с вода) помощ ?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Ами цени колега не мога да ти кажа тъй като купих ново радиаторче около 30лв и то си беше с тая врътка в комплектна а относно обезвъздушаването на единия маркуч от страната на акумолатора там дето е и началото на тази тръбичка дето си сменял имаш пробка точно за обезвъздушаване на системата вижда се няма как да не я забележиш.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар