Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем охладителна система Фиат Браво 1.4 12v----ПОМОЩ-----

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем охладителна система Фиат Браво 1.4 12v----ПОМОЩ-----

Значи пиша всичко от самото начало какво се случва купих браво 1.4 12v на скоро и поради това нямам много понятие за съмия автомобил.... карах карах и на едно кръстовище почнаха да пращят едни пари из под капака направо се хванах за главата слизам отварям капака и виждам че е от един маркуч който излиза от мотора седи от дясно на коша заобикаля мотора от дясно и влиза в инжекцията той е единствения маркуч от дясно и даже е хванат с щипки за кутията на ремаците и където влизаше в мотора беше хванат със скоба и се беше цепнал от там така смених маркуча налях вода обезвъздуших всичко колата стана пушка карах 2/3 дни и по един стръмен баир на горе из под капака пак едни пари едни чудесии викам си сигурно друг маркуч гледам няма никъде сцепено или нещо от рода изчаках колата да изстине налях вода само долях никъде не течеше запалих колата и всичко беше супер се едно нищо не е станало даже не обезвадушавах и продължих да си карам нямах проблеми но защо ми се случват тези работи не знам давам информация която може да е полезна......на един приятел му се стори че маркучите са доста надути един друг ми каза че ми е бил сменян радиатора и май не бил оригинален до колкото разбрах но е голям не са сложили някой малък предишния собственик ми каза че била с датчик на лада (на радиатора) и не знам нормално ли е перката да се включва чак на 2 чертички след средата на градусомера на таблото (примерно ако са 10 тя включва чак на 7-ма д/г ) и през другото време когато колата е ОК градусите седят 1 чертичка под средата попринцип какво става казвайте мнения смело искам помощ датчика ли да сменя да не гълта въздух от някъде и да се получават въздушни възглавници в радиатора и да прегрява???? водната помпа да не работи не ми се вярва като обезвъздушавам хвърля яко вода от всички пропки дори промивах маркучите радиатора и охладителните пътища на мотора преди 2 дни с маркуча от чошмата с налягане и днес ми прави тва .... :Х
    Fiat Bravo 1.4 12v

И междо другото главата е шлайфана и е сменяна гарнитурата имам такъв документ от сервиз предишния собственик ми го даде с много други колата е ходила само на сервиз и човека ми даде всички документи обаче не пише дата на извършената дейност и не знам кога е правено тва нещо да не да е заминала гарнитурата на главата и за тва да се ебава... и термостата е сменен с нов бехр на скоро...
    Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

А що не я накараш да и проработи и първата степен на перката?
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

аз до сега не знаех че има 2 степени даже те са сложили датчик от лада а той е едностепенен и само втора бачка попринцип трябва да си взема нов датчик 22 лв. е и ще взема но аз май открих защо се ебава чат пат защото болтчето за обезвъздушаване е прецакало резбата на дупката в радиятора щото са сложили метално и болтчето превърта и явно глътва въздух по някой време а то е точно до датчика и то като направи въздушна възглавница много ясно че няма да действа на 100% самия датчик сега минах резбата с метчик и намерих оригинално пластмасово болтче от радиатор сложих му гумичка и го навих стегна си супер ще покарам 2/3 дни да видя как е колата и перката пуска ли се дори всичко да е 6 пак ще си взема нов датчик че да си е кат хората всичко те са преспособявам там кабели мабели че да стане само с два изхода за ладовия датчик а моя трябва да е с 3 крачета самия датчик тоя е с 2...
        Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Ползвай поне главни букви и препинателни знаци.Така написани всичките ти мнения са абсурдни и не добре изглеждащи за четене.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...BD%D0%B8%D0%B5
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

В бързината така става :D:D:D:D

Tornado написа:
            Ползвай поне главни букви и препинателни знаци.Така написани всичките ти мнения са абсурдни и не добре изглеждащи за четене.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...BD%D0%B8%D0%B5
            :D :D :D :D
            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Re: В бързината така става :D:D:D:D

Bloodeath написа:
              Tornado написа:
              :D :D :D :D
              Все бързам за някъде и го начатквам за отрицателно време :D :D :D
              Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Working...
              X