Здравейте!Пунтото ми е с климатик но за жалост не работи,заради натрушен радиатор.Тъй като в системата няма фреон, възможно ли е да вие защото работи на сухо?Представа си нямам каква може да е връзката но силно се надявам някой да сподели опита си и да ми помогне. Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компресора на климатика вие!
Collapse
X
-
yshan написа:свалих ремъка на алтернатора и продължи да вие... защото и аз си мислех че е от него.каква е сумата на тая въпросна ролка на компресора или по добрия вариант е да си взема за 30 лева нов компресорFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:yshan написа:свалих ремъка на алтернатора и продължи да вие... защото и аз си мислех че е от него.каква е сумата на тая въпросна ролка на компресора или по добрия вариант е да си взема за 30 лева нов компресор
Коментар
-
И така стихнах до крайна диагноза след случката днес.....От 2 дни много здраво стържеше и виеше "лагера" и си казах, че няма да карам известно време докато взема лагер за да нестане по сериозно да ми опетлае всички ремъци, та после и тях да сменям.Обаче днес като се прибирах от работа, запалих колата и уви.... за пръв път от доста време чух звука на двигателя.след около 200 метра и 2200 оборота на 2-ра скорост, "лагера" отново се чу изкрещя като "котка по време на як бой" нещо изчатка лека и пак спря да вие,но в колата здраво почна да мирише на изгорели ремъци! пуснах аварийни и много спокойно на свободна или на 4-5 скорост с максимум 1000 1100 оборота се прибрах до вкъщи.Преди да изгася колата вдигнах капака, и видях че всички ремъци са си на място и се въртят нормално,БЕЗ една ролка.... обтяжната ролко на пистовият ремък, не се сещам точно, май на ремъка на охлаждането и хидравликата.. стой в най долна точка беше окончателно забила и несе въртеше.Гледах и търсих в интернет цената на ролката,дори в един сайт за всичко и всякакви марки коли гледах писах обтяжна ролка пистов ремък резултат "0"Моля някой да помогне с цена или точно наименование на ролката.Ремък си намерих от 9 до 14 лева струва, но ролка не открих.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар