Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв радиатор за парно да взема?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв радиатор за парно да взема?

Здравейте колеги, предстои ми смяна на въпросното радиаторче, та мисълта ми е да споделите който е сменял, кои са по качествени. В АХМ гледам има 3 вида, AVA, Frigair и Aimrad. Кои от тях може да ми препоръчате да взема?
    Fiat Bravo JTD '99

Re: Какъв радиатор за парно да взема?

jenti написа:
    Здравейте колеги, предстои ми смяна на въпросното радиаторче, та мисълта ми е да споделите който е сменял, кои са по качествени. В АХМ гледам има 3 вида, AVA, Frigair и Aimrad. Кои от тях може да ми препоръчате да взема?
    Колега ако имаш пари си купи Оригинално то е към 80-100 лв.Има и Полски, но ако ще взимаш евтинджос по-добре е Китайското 29-30 Лв.Успех със смяната

Коментар

колега тия евтините няма смисъл. аз го смених с италиянско и беше на добра цена
      Bravo 1.8 GT

Коментар

аз пък си взех турски боклук от еврото за 22лв с отстъпките ми дойде, и вече година си карам с него без никакви проблеми, оделно че се и сменя супер лесно, нее като да махаш табло, за да ти пука дали ще вземеш скъп или евтин.

Коментар

На Брава-та смених с Nissens. Ламелите са сравнително редки и парното с такъв е екстра. Първият месец смърдеше като се пусне парното от самият материал. Тънкият момент е, че трудно се намират качествени О-пръстени. Става като сложиш първо нови и после след тях старите също и внимаваш да е стегнато, но не прекалено, че новите са боклуци и се късат.
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Оригиналното ми беше Магнет Марели а сега сложих на Бер Хелла вярно намирисва от материала все пак е ново дано излезе сполучливо
            Fiat Brava 1.2 16V 80 к.с 2001г.

Коментар

90 - 100 лв не ми се дават - не искам да се товаря излишно с пари за кола която все пак няма да карам цял живот и после да ме е яд само колко съм хвърлил по нея :D , важното е работа да върши и да спре да ми се мазняви джама. Исках просто да видя дали има някой с ментеляв да му е протекъл на втория месец или пък изобщо да не топли, че то и без това ЖТД-то не е от бързозагряващите Благодаря за отговорите ви колеги
              Fiat Bravo JTD '99

Коментар

Аз съм с китайско 3 г.вече и нямам никакви оплаквания излезе към 27-28лв.,само с О пръстените беше приключение,в нета пише за три размера купих си и трите и от втория път уцелих правилните.Като го смених карах няколко дена без да събирам и гледах дали не капе.

Коментар

Сменен с китайски! Такова парно не съм имал откакто съм я купил!!! :D
                  Fiat Bravo JTD '99

Коментар

с китайско изкарах 3-4 години, съвсем наскоро пак го смених с китайско. Доволно за тези пари
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                    X