Здравейте колеги, предстои ми смяна на въпросното радиаторче, та мисълта ми е да споделите който е сменял, кои са по качествени. В АХМ гледам има 3 вида, AVA, Frigair и Aimrad. Кои от тях може да ми препоръчате да взема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв радиатор за парно да взема?
Collapse
X
-
Re: Какъв радиатор за парно да взема?
jenti написа:Здравейте колеги, предстои ми смяна на въпросното радиаторче, та мисълта ми е да споделите който е сменял, кои са по качествени. В АХМ гледам има 3 вида, AVA, Frigair и Aimrad. Кои от тях може да ми препоръчате да взема?
-
На Брава-та смених с Nissens. Ламелите са сравнително редки и парното с такъв е екстра. Първият месец смърдеше като се пусне парното от самият материал. Тънкият момент е, че трудно се намират качествени О-пръстени. Става като сложиш първо нови и после след тях старите също и внимаваш да е стегнато, но не прекалено, че новите са боклуци и се късат.
Коментар
-
90 - 100 лв не ми се дават - не искам да се товаря излишно с пари за кола която все пак няма да карам цял живот и после да ме е яд само колко съм хвърлил по нея :D , важното е работа да върши и да спре да ми се мазняви джама. Исках просто да видя дали има някой с ментеляв да му е протекъл на втория месец или пък изобщо да не топли, че то и без това ЖТД-то не е от бързозагряващите Благодаря за отговорите ви колегиFiat Bravo JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар