Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стрелката за измерване температурата на водата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стрелката за измерване температурата на водата?

Привет на всички,прибирам се днес от работа и хоп дупки на пътя!Ляво дясно нацелих една и хоп стрелката за измерване на температурата на водата в най-долна позиция..а колата е загряла ....ясно ми е че нещо се е откачило но в тъмното доколкото видях всичко си е ок.Та мисълта ми е може ли моторчето на стрелката да е изгоряло или просто не съм видял къде ми е откачен датчика за температурата???Колата е Браво 1.6 16 V Метални колектори 98 г.

Пробва ли с удар по таблото
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Пробва ли с удар по таблото
      Мхм...Това беше нещото преди да отворя капака да проверявам дали нещо е откачено Ефекта беше нулев

Коментар

Датчика за температура е на термостата,два са на брой ,единия за ЕКУ другия за табло. Виж там.

Коментар

kiriluz1 написа:
          Датчика за температура е на термостата,два са на брой ,единия за ЕКУ другия за табло. Виж там.
          Да ще проверя,единият е долу до бобината мисля ...другият за ЕКУ го сменях наскоро

Коментар

Колеги проблема е ясен :D Буксата на датчика се беше измъкнала натиках я и всичко стана ок..но минах през един познат в сервиз да ми оправят реглажа и ги накарах да видят тоя датчик..сега стрелката започна да играе нагоре надолу :D след разместването от МАЙСТОРА :D Смятам да извадя всички букси да напръскам с контактен спрей и да не се занимава повече със сервизи за подобни неща

Коментар

Working...
            X