Здравейте, много ми се потят стъклата на бравото. Пуснал съм да духа топло на прозорците, клапата за въздуха от вън е отворена, и страничните ми прозорци са потни......... само около огледалата където минава струята се избистрят леко. На какво може да се дължи това ??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
потни стъкла на браво
Collapse
X
-
Здравейте, следях темата от мобилния и за това не бях писал, оказа, се че под кората на чистачките е пълно с листа и кал, и не се отводнява системата. Всичко беше станало тези дни на една огромна буца лед с кал. Извадих леда, калта, листата отпуших дупката за отводняване с няколко шишета вода направих промивка, сложих и нов филтър. Утре като завали сняг, ще видя дали ще го има потенето отново . Има си влага по стелките иначе (такъв е сезона, че не може да е сухо, но потенето беше отвратително силно.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
S_BANKOV написа:отвори задължително и двете клапи иначе ще продължи да се поти. Провери и радиатора на парното.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
От дясно, най-отзад, има една малка решетка странично, под нивото на десния стоп. Ако не е затрупана с нещо няма как да не я видиш. Проблема е че ако е чисто около нея, се сваля подкални или задна броня (не помня точно) защото самите клапи са две гумени парчета, които са отвън на купето. Преди две години се борих с изпотяването, и след какво ли не се оказа че съм сложил тубичка с масло точно до нея. От тогава проблем с изпотяването нямам.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:От дясно, най-отзад, има една малка решетка странично, под нивото на десния стоп. Ако не е затрупана с нещо няма как да не я видиш. Проблема е че ако е чисто около нея, се сваля подкални или задна броня (не помня точно) защото самите клапи са две гумени парчета, които са отвън на купето. Преди две години се борих с изпотяването, и след какво ли не се оказа че съм сложил тубичка с масло точно до нея. От тогава проблем с изпотяването нямам.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар