Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

потни стъкла на браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

потни стъкла на браво

Здравейте, много ми се потят стъклата на бравото. Пуснал съм да духа топло на прозорците, клапата за въздуха от вън е отворена, и страничните ми прозорци са потни......... само около огледалата където минава струята се избистрят леко. На какво може да се дължи това ??
    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Ми от времето е. Лятото няма да се потят. Колата като загрее не се ли оправят? Термостата работи ли на тази кола?
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Сигурен ли си че е отворена клапата и сменил ли си поленовия филтър.
      Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

И на всичките коментари да добавя,мокро ли е вътре, влагата на жамовете.
        Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

пускай компресора на климатика и няма да се потят
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Здравейте, следях темата от мобилния и за това не бях писал, оказа, се че под кората на чистачките е пълно с листа и кал, и не се отводнява системата. Всичко беше станало тези дни на една огромна буца лед с кал. Извадих леда, калта, листата отпуших дупката за отводняване с няколко шишета вода направих промивка, сложих и нов филтър. Утре като завали сняг, ще видя дали ще го има потенето отново . Има си влага по стелките иначе (такъв е сезона, че не може да е сухо, но потенето беше отвратително силно.
            мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

отвори задължително и двете клапи иначе ще продължи да се поти. Провери и радиатора на парното.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                отвори задължително и двете клапи иначе ще продължи да се поти. Провери и радиатора на парното.
                Кои 2 клапи ??? Антифриз не губи, потенето ми е само при снеговалеж или дъжд (когато е влажно на вън)През останалото време съм като в аквариум виждам си всичко.Мислех, че клапата е само тази от копчето която се управлява ??

Коментар

ИМа и в багажника
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                    ИМа и в багажника
                    от коя страна на багажника да я търся, утре ако не е много снежно, ще проверя и нея.

Коментар

От дясно, най-отзад, има една малка решетка странично, под нивото на десния стоп. Ако не е затрупана с нещо няма как да не я видиш. Проблема е че ако е чисто около нея, се сваля подкални или задна броня (не помня точно) защото самите клапи са две гумени парчета, които са отвън на купето. Преди две години се борих с изпотяването, и след какво ли не се оказа че съм сложил тубичка с масло точно до нея. От тогава проблем с изпотяването нямам.
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
                        От дясно, най-отзад, има една малка решетка странично, под нивото на десния стоп. Ако не е затрупана с нещо няма как да не я видиш. Проблема е че ако е чисто около нея, се сваля подкални или задна броня (не помня точно) защото самите клапи са две гумени парчета, които са отвън на купето. Преди две години се борих с изпотяването, и след какво ли не се оказа че съм сложил тубичка с масло точно до нея. От тогава проблем с изпотяването нямам.
                        Благодаря, ако е по приятно времето утре, ще огледам и там какво става .

Коментар

Working...
                        X