оказа се,че ново моторче струва близо 180 лв и ,за да се смени ще се наложи да се свали цялото табло,така казаха от сервиза.искам да си взема втора употреба,но се оказва,че е доста трудно за намиране.може ли малко помощ с намирането на такива моторчета?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сервомоторче на клапите на парното на фиат стило 1,9
Collapse
X
-
Re: сервомоторче на клапите на парното на фиат стило 1,9
gesture123 написа:оказа се,че ново моторче струва близо 180 лв и ,за да се смени ще се наложи да се свали цялото табло,така казаха от сервиза.искам да си взема втора употреба,но се оказва,че е доста трудно за намиране.може ли малко помощ с намирането на такива моторчета?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Кола
Май колегататрябва да смени сервиза Няма ли коли на части в България Тези моторчета не се ли слагат на други марки коли Това ли е моторчетооколо него има и зъбни колелета може в тях да е проблематук има снимки http://www.fiatforum.com/stilo/24000...ctuator-2.html
Коментар
-
Re: Кола
kluchar написа:Май колегататрябва да смени сервиза Няма ли коли на части в България Тези моторчета не се ли слагат на други марки коли Това ли е моторчетооколо него има и зъбни колелета може в тях да е проблематук има снимки http://www.fiatforum.com/stilo/24000...ctuator-2.html
Коментар
-
Проблема си е в самото моторче...преди време първо свалих моите и се опитах да ги поправя...самите кутиики се "разхлопват" и зъбчатките нямат опора да се въртят...след като ги затегнах и смазах добре работиха около 3-4 месеца и пак отказаха...оказа се че самите моторчета запичат нещо и не въртят добре...при най-малко усилие спираха...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Проблема си е в самото моторче...преди време първо свалих моите и се опитах да ги поправя...самите кутиики се "разхлопват" и зъбчатките нямат опора да се въртят...след като ги затегнах и смазах добре работиха около 3-4 месеца и пак отказаха...оказа се че самите моторчета запичат нещо и не въртят добре...при най-малко усилие спираха...
Коментар
-
Ми то има цяла тема със снимки и т.н. Но няма кой да търси. Точно kiselo е писал най-дейно в нея.3 от моторчетата са в дясно, в краката на пасажера. Маха се кората под жабката, кората в ляво на краката на пасажера (все едно ще сменяш филтър купе). Сега ще последва въпроса: "А как се сменя филтър купе".Лягаш по гръб и гледаш нагоре. За виждане - ще ги видиш, за разглобяване - отделно. Намери темата. Аз няма да търся.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Нов съм във форума! Моля помогнете, ако можете! Доста се порових по климатроника на моя Стило 1.9. Проблемът е че дясната зона духа обратно на лявата (дясната е в правилния режим). Оказа се че проблемът е в привода между сервомоторчето и клапата. Една пластмасова джаджиджка, която би следвало да струва 10 лв. мах. Така и не успях в Стара Загора да открия къде бих могъл да купя такова нещо. Номерът на частта открих. Той е 46723463. Съгласен съм дори ако не се намира отделно да закупя и цялото моторче - DENSO 11/08/05 с КОД на частта 46723704. Още малко сигнатури А211.005.00 и 30.93649.00 120).Моля, дайте телефон, адрес, сайт, мейл ...за България (за UK, DE, HU, IT съм намерил, но доставките са бавни) Благодаря предварително![/img]Fiat Bravo 1.6 16 V бензин - газ 2006 - 2012
Fiat Grande Punto 1.4 8V 2007 - ....
Fiat Stilo 1.9 Multijet (2012 - ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар