Колеги искам да попитам,от известно време имам сълзене от радиатора.МЕЖДУ радиатора и пластмасата доло в ъгъла където са двата маркуча.Споменаха ми за някаква добавка където спира тези неща.Споменаха ми също добавката да е течна а не прахова.Някои може ли да даде някакво мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сълзене от радиатора
Collapse
X
-
Според мене колега иска да каже че сълзи между самия охладител и пластмасовата "тава", което означава че се е разсъхнал. Това може и да се оправи с добавка, а другия вариант е със червен пипер. :D Колкото и смешно да звучи тоя метод действа и съм бил свидетел как запълва дори сериозни дупки в радиатора. Прави страхотна гняс и почва да мерише на манджа, но върши работа в безнадеждни ситуаций. :DАз лично съм пробвал Radwelt на Holts и не е лошо, но тръгнал ли е да се разсъхва радиатора то трябва да мислиш за нов, защото след време избива от друго място!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Сълзене от радиатора.
xctr написа:Според мене колега иска да каже че сълзи между самия охладител и пластмасовата "тава", което означава че се е разсъхнал. Това може и да се оправи с добавка, а другия вариант е със червен пипер. :D Колкото и смешно да звучи тоя метод действа и съм бил свидетел как запълва дори сериозни дупки в радиатора. Прави страхотна гняс и почва да мерише на манджа, но върши работа в безнадеждни ситуаций. :DАз лично съм пробвал Radwelt на Holts и не е лошо, но тръгнал ли е да се разсъхва радиатора то трябва да мислиш за нов, защото след време избива от друго място!
Коментар
-
По спомен 9-10 е малката и 14 е голямата. Аз взех голямата, че е по-изгодна.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар